LoVe

I morse hade jag fått mitt personliga meddelande från snubben som spelar Logan Echolls i Veronica Mars. Det där meddelandet man fick skriva manus till själv och jag fick ovärderlig hjälp av EnligtEllen.

Nu börjar min telefonsvarare med “This is Logan Echolls, Victoria can’t come to the phone since she is lost in my smouldering stare…”.

Givetvis inte slut där, det fortsätter, innehåller ordet “epic” två gånger samt “Today’s inspirational message”.

Kan ni skynda er att titta klart på serien så ni kan kolla filmen sen så vi kan prata om det här?

Ja, jag har sett filmen fyra gånger. Ringt min telefon från makens telefon ett antal gånger för att flämta lite extra när Logan säger mitt namn. Det här är stort.

Lite antiklimax när jag missade ett samtal från mamma dock, eftersom hon trodde att hon hade ringt fel och inte alls förstod att hon hade lyssnat på min blivande man.

Jag skall skilja mig och bo i Veronica Mars-filmen resten av mitt liv.

Kan man registrera partnerskap med en film och en fiktiv karaktär?

Det kan hända att jag inte kommer prata om något annat än just Veronica Mars en tid framöver, för nästa vecka släpps första boken som är en fristående fortsättning på filmen.

Livet är helt enkelt toppen just nu.

0 thoughts on “LoVe

 • Håller på, fast samtidigt funderar jag på om jag inte skulle spara så jag kan titta när jag åker till Finland om 2 veckor för har ju inget internet där (hur jag ska överleva det är en annan fråga) men får väl titta om på VM då isf fast samtidigt behöver jag plats med ett par filmer till Toker med som han kan titta på, ifs har kvar den gamla surfplattan där finns några av hans filmer så kan ju släpa med den oxå 😀

   • Nu är det “bara” 9 dagar lr rättare sagt 7 för 2 dagar e resdagar, så då har ju internet före o efter flygen, men har redan ångest förra året offrade jag o betalde för roaming o fast min surfpott tog slut bara på typ 2-3 min sen var det kört

    Är lite inne på o skaffa sånt här bärbart 3G bredband för 1vecka ( om det nu finns att köpa för 1 vecka, utan abonnemang där ) får lura iväg morsan ut i skidspåret lr nåt o gå ner till centrum o se om där finns nån tele butik lr om det finns i mataffären 😉

    För kvällarna e långa där, finns ju inte mycket o göra där, ifs ett stort skidfesten finns nån mil bort lr nåt sånt de hade väl haft Afterski men inte kul o dra dit själv. För morsan kan lägga sig runt 20-21, vilket inte jag e van vid o göra o tv finns men inga roliga kanel o inga roliga program heller 😉

 • Det här med dejtandet då..
  Jag har nu släppt polisen och träffade igår en väldigt vacker, vältränad kille med tillhörande större hund. Han ville att vi skulle se Veronica Mars-filmen, men precis som för dig så fungerade det inte så bra. Eller, rättare sagt, ljudet fungerade bara under förtexterna. Vi fick överge idén och prata bort annan random film.

  Enligt dig borde han vara en keeper, va? 😉

  Kram Moa

 • Såg något i Metro-tidningen om att det hade varit stora problem med att ladda ner filmen och alla som hade betalat för det skulle få pengarna tillbaka… Jag var på väg till en begravning och glömde allt och dumpade tidningen trots att jag skulle ha sparat för att kunna informera dig men du hittar nog info om det där du laddade (försökte) ner den.
  Själv är jag slut i huvudet och ska krascha i säng nu… det har varit för mycket känslor på en och samma dag.

  • Oj. Jag gissade att det skulle strula med nedladdningen när så många skall försöka samtidigt så jag har inte ens funderat över felet. Måste genast utredas. Tack 🙂

   Och BLÄ för begravning, hoppas du har hämtat dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.