Jag är så trist att jag tråkar ut mig själv

Trappan är fusklagad (såklart) och maken har inte klippt några hundöron. Inte heller har han retat livet ur mig på…flera dagar. Bortsett från den senaste trappincidenten, men där börjar jag ju bli härdad.

Herregud, han är ju till och med hemma och går i vägen för mig var jag än rör mig, men har ändå inte lyckats promenera på mina nerver så värst mycket.

Antingen håller jag på att bli apatisk eller så…ve mig…har jag höjt ribban?

I vilket fall som helst. Det jag ville komma till var väl att ingen jäkel känner sig rolig när det regnar på tvären, är jämngrått dygnet runt och man bara jobbar, äter, skiter och sover. Lite för lite skitande i förhållande till ätandet bara.

Och det händer ju INGET.

Vilket antagligen snart kommer irritera mig så mycket att jag snart skriver ett inlägg om just…inget.

Jomen det var väl ungefär det jag ville säga.

Har ni det bra i alla fall?

0 thoughts on “Jag är så trist att jag tråkar ut mig själv

 • Du… lever genom din man!! *chock*
  Jag röstar för att du går ut på stan och skapar en helt egen skandal. Kasta en blomkruka på någon, hångla upp någon mot en vägg eller ställ dig på närmsta torg och sjung valfri Josh Groban-sång.
  Och glöm inte: Pics or it didn’t happen! 😉

  • HAHAHA men jag brukar ju vara jävligt bra på att ställa till det för mig själv. Men inte ens det har jag haft tid med. Och det brukar ju dessutom ske utan större ansträngning.

 • Tro det lr ej.. Men ikväll fick jag titta på vad jag ville på TV:n efter att mannen i huset kollat på två hockeymatcher i rad.Han kunde kolla på rallybilar som krockar på datorn sa han .Men tack så mycke liksom.
  Det blev en romantisk film .En sån där film som man sitter med ett fånigt leende på läpparna och fäller en tår då och då . En film där mannen kommer och är sådär snygg och manlig och räddar sin kvinna till slut och dom kysser varandra så där passionerat .Omen visst är det härligt…suck!!!!
  Men nu är det mord och elände i rutan så jag väljer att gå och lägga mig och drömmer mig bort lite.
  Godnatt på dig.

  • Jösses vilken kärlek. Att få makten över fjärrkontrollen. Jag minns inte när det hände sist 😉

   Och JA. Sådana filmer må vara hur långt från verkligheten som helst, men så bra man mår under tiden. Efteråt däremot, då vill man ju bara ha ihjäl sin sämre hälft som aldrig fattar att det är som på film han skall uppföra sig.

 • Nämen grått och blött och lerigt och jefligt beigt är vad det är. Lite för mycket jobb, lite för lite tid för dejting. OCH det är förresten sant, det där med dejting är exakt som med den där Paradisasken… Men, har det sagts mig- man får inte vara kräsen om man vill k-a… foten i kläm osv osv… Fast jag är skeptisk…

  • Ja. Det är ett allmänt tillstånd. Kan man säga det där “sol ute, sol inne, sol i hjärta…” så visst fan är det jämngrått nu. Överallt.

   Och du. Man får visst vara kräsen. 😉

 • Näe. Nyss exploderade lampan i projektorn så vi har ingen fungerande tv. Och ingen har tid att köpa ny lampa innan tidigast lördag. Klart kasst. Och så ösregnar det. Men det är jävligt livat här på nätterna i alla fall… *lite trött*

 • Jaha, och vad ska jag skriva då??? Jobbar typ dygnet runt (skitkul), trappan är hel (gillar) och får dyngtorsk i wf (bitch)… Life sucks (förutom trappan då)… Dessutom har det börjat snöa nu – VILL HA VÅÅÅÅÅÅR!

 • Här blev jag utskälld efter noter av besökare som inte fick plats på en föreläsning trots extrainsatta stolar. Det kom drygt 160 st och vi kunde ta 120, merparten av de 40 skällde som bandhundar. En kärring smet in bakom ryggen på mig med en museipall och satte sig i ett hörn, trots att jag hade stoppat henne två gånger innan. När jag vänligt men bestämt bad henne lämna lokalen fick jag till svar att hon hade minsann kört sju mil för detta och nu skulle hon sitta där och lyssna, ville jag bli av med henne fick jag väl lyfta ut henne eller ringa polisen! Det var väl ungefär i det läget jag lessnade och gick därifrån hårt bitandes i tungan samtidigt som jag rabblade inom mig “tyst min mun så får du socker”
  Gissa tre gånger om meningen “Jag är hemskt ledsen men tyvärr är det fullt och på grund av brandföreskrifterna får jag inte släppa in fler och ni får INTE stå i gångarna” är utsliten till leda just nu.
  Behöver jag påpeka att föreläsningen var gratis och handlade dessutom om Carl Malmsten samt att ingen hade förväntat sig denna rusning, förra gratisföreläsningen kom det fyra (4) personer på …….

  • Hoppsan. Det är sådant man hoppas skall hända en bra dag åtminstone. Jag hade inte klarat att sockra munnen en dålig dag tror jag 😉

 • Samma här, man äter, skiter, jobbar & sover… Det är mörkt och regnar hela tiden, o nu har de dessutom hotat med snö. Det är väl himla onödigt nu, jag vill ju ha vår!!

 • Jag tycker nog allmänt att det är på tok för mycket jobbande i förhållande till allting annat, både ätande, sovande och skitande. Och en del annat också för den delen.

  Vad gäller fjärrkontroller, förresten… vi flyttade i somras och av olika orsaker fick vi inte igång tv:n förrän i mitten av december. Det var jättebra, för nu har alla i familjen vant sig av med att se på tv och hänger framför varsin dator i stället… YouTube (ungarna) och Netflix går varma här. Man slipper reklam!!!

  Jättesocialt. Men man slipper i alla fall se på Formel1 och diverse obskyra matprogram som sambon nördat in sig på (och det är inte bara Nigella!). Det enda jag egentligen saknat är Rapport.

  • Haha det låter sjukt socialt, men egentligen inte ett dugg mindre socialt än att sitta och glo på TV. Här sitter jag alltid med dator i knät, medan maken har fjärren i ena handen och paddan i den andra. Jag har inte riktigt förstått vad TV:n fyller för funktion faktiskt.

 • Och hur ska jag formulera detta då….?lider verkligen med dig/er som är i gråzonen Swe.men här i Caribien har jag det bara bäst…

 • Jag börjar få panik nu! Resan till värmen den 21 Januari är inte långt bort nu.
  Så jag tänkte att jag skulle försöka få upp flåset lite och få ned fläsket mycket (helst massor med många kg på två veckor;) Efter att jag inte alls rört på mig den sista månaden. (Mer än gå till bilen och tillbaka).
  Har gjort en bröstförminskning och var förbjuden att motionera innan det gått en månad. Så i går ställde jag mig på gåbandet för att vara duktig och gå några kilometer. (Regnet har fått fäste där jag bor.)

  Jag har alltid tidigare satt fast säkerhetsdosan som ska lösa ut om det händer något när jag går på bandet. Men i går glömde jag det! Musiken i öronen spelade men efter en stund försvann ljudet (den var nyladdad). Så jag försökte få igång den igen samtidigt som jag halvsprang på bandet. Det slutade med att jag ramlade på knäna och bandet igång i rask takt. Försökte ställa mig upp men benen var inte med mig. Utan knäna fick ta den värsta åkandet fram och tillbaka. Efter “en evighet” kom jag av bandet och kunde landa på golvet bredvid gåbandet. Ställde mig darrande upp! Det funkade utan att göra ont.

  Sedan kollade jag på knäna! Dom såg ut som när man var liten och hade ramlat och skrapat knäna! Fast 10 gånger jävligare. Så idag är båda knäna svullna och gör f.b. ont! Har två s t o r a plåster över knäna.
  Det kunde ha gått mycket värre än de gjorde. Så nu och för alltid kommer jag att checka att allt är ok. innan jag börjar att kuta på gåbandet. ” Det var min dag igår!”

  Nu ska jag åka till apoteket och köpa mer plåster!
  Kramen Ann-Britt!

  • Åh herregud…jag har alltid sagt att motion är farligt. Nu fick jag ytterligare ett exempel.

   Och sen gör det ju så JÄKLA ont med sådana där brännskrapsår på knäna. Håll dig i stillhet fram till semestern. Okay?

    • Hahaha. Åh herregud, det påminner mig om en tjejresa till Danmark som var helt oskyldig. Men jag snubblade över min resväska och drog ena knät i den sunkiga bakterieheltäckningsmattan på hotellet och kom hem till exet med ett sånt sår. Och halva heltäckningsmattan kvar i såret. Han trodde inte på det som var sanningen, så tydligen är det lika vanligt att stå på ett knä.

     • Hahahahaha,ja det kan jag faktiskt förstå att han hade lite svårt att tro.Där hade nog både bild och filmbevis varit till hjälp att förklara. 🙂

     • Men verkligen? ETT knä? Redan där blir det inte logiskt. Sen visste han att jag är klumpig som ett kassaskåp? Väldigt orättvist beskylld 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.