Inte bara alkolås på telefonen…

…jag skulle även behöva tröttmalås.

Hade alldeles glömt bort den här “konversationen” för ett par dagar sen när jag blev tillfrågad vad mitt nick på Wordfeud är.

Mitt svar är ju verkligen klockrent.

20140109-023652.jpg

Näe, jag hade verkligen inte druckit en droppe. Och E var åtminstone finkänslig nog att inte fråga.

Men jag varnade henne, det vill jag bara påpeka.

Är ögonen lika korslagda som benen på en nunna så bör man helt enkelt inte försöka sig på att skicka meddelanden.

// Tripod?!

0 thoughts on “Inte bara alkolås på telefonen…

  • Nej nej, jag har KOLL. 😉 Vilket kan bero på att paddan står uppställd bredvid mig på natten och jag skriver med penna, liggande. Tydligen hade jag gett mig fan på att skriva klart, men såg inte hur illa ställt det var med stavningen. Däremot vaknade jag med pennan kvar i handen haha.

 • Haha. Jag vet ju att du inte dricker.. typ.
  Och om sanningen skall fram så har jag skickat x-antal sådana i mina dagar så det var ingen fara alls.. Jag vart bara lite fundersam! 😉

 • Jag skrattar så att jag är öm i kinderna (har nog skrattat för lite senaste tiden, är otränad!), du är nog den första som jag har hört om som skriver i sömnen/ medan hon somnar! Jag har fått ett antal meddelanden som jag har haft svårt att tyda för att ett och annat ord har varit uppåt väggarna, men detta var helt otydbart!

 • Tina Johansson says:

  Underbart! Skönt att veta att jag inte är ensam! 🙂
  Jag kan även säga de mest konstiga saker när jag är trött. Munnen och hjärnan är liksom inte samspelta då. Kommer ihåg när barnen var små och jag läste godnattsaga… rätt som det var sa jag nåt som inte alls stod i boken… MEN MAMMA sa de stackars små sönerna då.. de visste alltför väl att då var det bara att säga godnatt…
  (Är visst lite trött nu med, fick sudda “4(₩?.” innan jag klickade på post comment)
  Hur är det med ditt öga, litens öra och trappan förresten?

  • Hahaha du är inte ensam om det. Det är någr synapser som liksom kopplar ur och lägger av medan man fortsätter i ett par minuter likt förbaskat.

   Jodå, trappan är fusklagad (igen), örat är helt men ser ut som ett anfall av skabb och ögat är mycket bättre. Jag har bara några små rynkor kvar istället för ett fläsköga. Livet är nästan som vanligt med andra ord 🙂

 • Haha, jag har gjort något liknande en gång back in the days när inga iPads fanns. Jag hade precis börjat en utbildning och det var i slutet på första veckan, jag var helt slut av alla nya intryck och konstiga ord. Mitt under en fruktansvärt tråkig lektion somnade jag sittandes på min stol. När jag vaknade tittade jag på mitt anteckningsblock som låg framför mig och såg en mening som jag precis skrivit. Början på meningen var begriplig men i slutet hade jag inte orkat hålla upp pennan utan skrivit de sista bokstävernan UPPEPÅ varandra. Viljan fanns tydligen i alla fall.

  • Jag måste ändå säga att det är rätt imponerande att sätta bokstäverna uppe på varandra. Det känns inte så vidare värst läsbart 😉

   • Nej, det var det inte heller. Frågan är om jag egentligen förstod något överhuvudtaget. Forskningsmetodik var ämnet. Never again…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.