Han har nog förfrusit hjärnan

Som ME skrev. För hemma är han inte. Vilket antagligen är tur, eftersom jag är på orimligt dåligt pmsklimakterierhumör helt utan anledning. Eller ja, helt orimligt är det inte. Eftersom folk är ohyfsade sådär i allmänhet.

Men jag har en väldigt viktig fråga. Ni vet min kompanjon Admin Anka (Johanna)? Hon med badankan i magen. Nu är det snart dags för badankan att komma ut och hon har ingen barnvagn.

Stackars badankan som inte får barnvagn för att den ömma modern inte har en så bra relation till Blocket. Sen var det ju ett tag sen som det behövdes barnvagn i familjen och till och med jag har fattat att det är en hel vetenskap med såna däringa vagnar numera.

Fast det kanske skall vara en badvagn i det här fallet?

I alla fall, min fråga är ifall någon har eller vet om det finns någon begagnad barnvagn med svängiga framhjul i närheten av Uppsala, i Uppsala, eller för all del Stockholm?

badvagn

Inte en badvagn alltså, utan en barnvagn?

Även om min personliga åsikt råkar vara att badvagnen är rätt rar.

0 thoughts on “Han har nog förfrusit hjärnan

  • Där kan jag inte hjälpa till. För det första så var det över 20 år sen jag släpade på en sån där. För det andra så bor jag lite för långt bort. Men det finns väl andra ställen än Blocket? Du skryter ju om att du är en jävel på att hitta billiga saker… 🙂

  • Badvagnen var helt klart riktigt rar!
    Kan tyvärr inte komma på någon som har en barnvagn över, men snubblar jag över någon så tjoar jag till.

  • Hm. Jag kanske ska satsa på en läkarkarriär om jag är så bra på att ställa diagnoser? Medicinska är ju faktiskt en fakultet jag inte fuskat på. Än så länge… (förrän vi gör vår akademiska ironman)

    Men har du kollat att han inte blivit uppäten av vargen?

    Barnvagnar är long gone här med, tyvärr, så jag har ingen koll alls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.