Att skriva eller inte skriva i affekt

Så väljer jag det sistnämnda eftersom det är SÅ mycket roligare att skriva om badvagnar.

Jag sprang och klippte mig igår, hade egentligen inte tid men jag har inte klippt mig på ett halvår. Och jag tror inte att jag lyssnade så himla noga eftersom jag satt och skickade mail och meddelanden till höger och vänster under tiden. Tydligen frågade hon om det var okay att klippa tio centimeter och om det var en bra idé. Tydligen svarade jag även ja på den frågan utan att vara riktigt medveten om det.

Eftersom jag hade fullt upp med att inte stirra på mig själv i spegeln under klippningen utan fullt sjå med att styra med min telefon så upptäckte jag det när frillan redan var ett faktum.

bild(1)

Lugg fick jag tydligen också.

Jomen jag är trött. Vilket syns på behovet av anti-rynkkräm under ögonen.

Nu måste jag bara bestämma mig för om det är snyggt, Hedvig eller Birgitta Dahl,

Men jag måste erkänna att det drog åt snyggkänslan när mitt raraste UPS-bud ringde på dörren imorse med det senaste tillskottet i min OnePiece-samling. Även han såg ut som att jag tyckte att jag såg piffigare ut än vanligt.

Vilket i och för sig inte är så himla svårt.

Men OJ så lite hår jag har nu?

0 thoughts on “Att skriva eller inte skriva i affekt

 • Definitivt snyggt!
  Definitivt inte kort! Jag klippte mig igår – tror det slutade runt 2,5 cm. Kvar på huvudet alltså. Inte riktigt Navy Seals-snagg med helikopterplatta, men inte långt ifrån. Nöjd!

  Bara vanesak, och det är ju bra om man klipper bort det som är slitet – vilket jag utgår från var vad frisören gjorde.

 • Ni är väldigt väldigt rara, vet ni det?

  Och jag klagar inte, jag är mest…förvånat korthårig(are)? Plus lite osäker på om jag verkligen sa okay?

  Men just nu trivs jag, särskilt eftersom jag har min alldeles nya jeansonepiece på mig.

 • Snyggt men rekommenderar Dig, i all välmening, att klippa en kort fräck frisyr. Få kvinnor över cirkus 40 (tyvärr) passar i långt hår. Tråkigt men så sant, håret blir tunnare ju äldre vi blir o de e INTE snyggt med långt tunt hår, har aldrig varit o kommer aldrig att bli. Du om någon (som ju är tuffingen själv) skulle passa utmärkt i en kort tuff frissa, gärna med lite färg i. Men var och en gör ju som man vill såklart, huvudsaken att man själv mår bra. Ha det bäst! Å fortsätt skriva dina underbara funderingar!

  • Jag har varit helsnaggad och älskade det. Men jag är jättekrullig egentligen, och därmed är frisyrverkstaden något begränsad. Det är antingen helsnagg eller tillräckligt långt för att kunna platta/stajla på något sätt som gäller. Alla mellanting ser ut som om jag är ett jämrans penntroll om jag har en dålig hårdag, vilket inträffar ungefär nio dagar av tio eftersom krullarna väljer olika riktning varje dag 😉

   • Helt rätt! Tycker jag alltså som är äldre än så och har hår nästan till midjan. Fast just det är det mycket sällan nån som ser, sätter alltid upp det, så slipper man kamma sig sen.

    • Jag håller med. Och det bästa är tofsmöjligheterna. Men mitt hår är för trist för att vara långt, nordiskt blont och tunt. Tramshår. Min syrra fick allt hår i vår familj.

 • Snyggt och det klär dig så bra…..glöm nu inte att det finns en massa kläder på GeKå´s……jag menar, annars kanske du inte känner dig manad att köpa två kundvagnar fulla…..det är väl bara ett par veckor kvar nu…..:)

   • Låter iofs som en strålande ide´…….du skulle ju tom kunna skicka ut alla oss andra på lite uppdrag……”hämta det, och det…”…:)

    • Men du är ju full av fantastiska idéer! Hahahaha…vilket underbart förslag. Till att börja med måste jag ju sitta på en guldkudde och kanske ha en tiara som matchar OnePiecen 🙂

 • Klart godkänt – alltså snyggt!!
  Men är det verkligen ett halvår sen sist??? Betyder att det är dags för mig oxå…då jag inte klippte mig sist du gjorde det..och inte långt innan dess heller :S
  Hmm kanske ska fixa en tid innan Ullared iaf..

  • Tack, och ja. På riktigt ett halvår sen. Jag frågade när jag var där sist, eftersom jag aldrig har koll. Jag tyckte att håret såg ungefär likadant ut, men näe. Det hade tydligen växt, och sen rök lite till.

   // TjejenMedKoll70

   • en annan går till frissan typ varannan/var tredje månad 🙂

    E tvungen med mitt tunna hår, så fort det börjar bli lite för långt så blir det bara slitet o går knappt få iordning på, ifs sista tiden har jag knappt brytt mig när jag cyklat till jobbet för e ändå platt fall nästan när jag kommer fram

 • Tycker du ser jättefin ut.
  O eftersom jag är yrkesverksam i klipparbranschen så väger min åsikt tungt :))))))
  Hoppas din sämre hälft hittat hem med plogen o inte frusit ihjäl !
  Jag skakar på huvudet varje gång jag läser din blogg o undrar om vi lever samma liv i parallella galaxer.
  Känns trist att jag var tvungen att avboka min plats till Ullared.
  Hade varit kul att ses. Men det får bli en annan gång.
  Sa jag att min mans vinterjacka oftast är en luvtröja. Och att han låg på minsvepare , snarkar, älskar prylar , är för kort för sin vikt.
  O är outbytbar 🙂

  • Åhå! Kan man inte få lite mirakeltips hur man får nordiskt jädra fjamshår att bli tjockt och vackert? Jag gissar på att mirakelkuren är hårtransplantation? 😉

   Hur kan de inte frysa ihjäl i sina luvtröjor???

  • Hahaha, du vet väl att kvinnor har bra simultankapacite’t! Snygg frisyr var det i alla fall och jag måste ge dig credit för din nya onepiece. Det tar emot att säga det men den var faktiskt riktigt snygg. Onepiece och foppatofflor är annars mina största hatobjekt, kan inte för mitt liv förstå hur folk kan ta det på sig. Men det är jag det…. Ska kanske ta ett snack med chefen (dvs jag) om vi ska byta arbetskläder, haha…

   • Men visst är den? Jag kommer kunda omvända den mest inbitna hatare. Fast foppatofflor får du fortsätta avsky. Här kör vi fårskinns…pumps till outfiten 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.