Funderingar i efterhand

För det första. Jag går inte med på att det här är en vagel. Det kan inte vara möjligt?

20140105-195853.jpg

Svullet, rödöga och rinnigt. Värk i ögonbrynsbenet och i hela ögat (gnäll gnäll gnäll). Vagel?

Jag bävar för att vakna helt igenmurad imorgon.

Sen. Hur kela man egentligen med de där mattfranshundarna. Det skulle jag vilja veta. De var onekligen svårklappade. Och om de kan bli bitna av en varg utan att ta skada så lär de ju knappast känna om man klappar dem på fransarna.

20140105-200200.jpg

Fascinerande.

Får jag gå och lägga mig nu?

0 thoughts on “Funderingar i efterhand

 • Vagel nja kanske ögoninflammation kanske ? Nåt som inte skadar är att testa o tvätta med kamomill-te, svalt då givetvis. Jag klarade de flesta såna inflammationer på både folk o fä förr om åren. Baddade alltid hundar, hästar o ungar med kallt kamomillte när det var irriterat o kletigt. Funkade i alla lägen
  Klia vovvar jo men man får väl klia runt huvet där verkar de ju inte hamattfrans?

 • Jo. Det är precis vad det är. Och genom att klia sig i ögat (för det är oftast med kli det börjar, på mig iaf) så sprider man skiten. Det är bara att vänta ut OCH LÅTA BLI ATT PILLA. Ska du pilla så ta en pappersnäsduk eller en trippelvikt bit toapapper och blöt med ljummet vatten och torka in mot ögonvrån.

  Jag skulle aldrig kunna ha en dreadlockshund. Det funkar inte, jag skulle raka den…

  • Vagel? Really? Men vaglar smittas väl ändå inte? Sist jag började med att se ut så hamnade jag på ögonakuten och det visade sig vara bältros. Eller herpes. Kanske klamydia. Minns inte 😉

   Du, det skulle jag med. Klippa alltså. Finns inget mysigare än len vovvemage.

 • Kan va ögoninflammation med

  Tvätta ögat försiktigt med en mjuk kompress eller bomull , med antingen koksalt eller kokt vatten som fått svalna. Men gnugga inte i ögat även om det kanske är lättare sagt än gjort

  • Ja det är svårt. Men jag håller mig. Trots att jag helst skulle vilja plocka ut hela ögonbollen och köra den på ett rivjärn. 😉

 • Vaglar smittar inte. Både jag och särskilt dottern har haft flera stycken. Tänkar närmast ögoninflammation och det, tyvärr, smittar. Avvakta och se imr hur det är och är ögat alldeles igenmurat hade nog jag sökt upp en läkare för att få ngn ögonsalva. Hoppas, din stackare, att du får sova inatt!

  • Jag var precis uppe på toa, jag blir inte precis snyggare. Om det är en vagel äter jag upp en hatt. Och är det igenmurat imorgon så blir det ögonakuten. Nu har jag gått på de starka värktabletterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.