Det här med flera boenden

Gör mig skitjävlagrinig och alldeles alldeles vansinnig. Särskilt nu när det inte är någon struktur på åkandet.

Och ja, jag inser att det är ett jäkla lyxproblem och inte ett dugg synd om mig om man jämför med de som bor i en pappkartong i Soveto. Men jag kan LOVA att de som bor i en pappkartong slipper ägna femtioelva timmar per dag åt att leta efter saker, eller få lite småpanik över att inte veta vad som är i Gbg respektive Strömstad.

Just nu letar jag efter en ring. Som antagligen ligger på ett bra ställe. Men tydligen inte i den här kommunen.

Eller som i somras när vi drog ner till Gbg för att gå på Robbie Williams. Körde som en illbatting till Torslanda för att hämta biljetterna jag hade glömt där, kom in i huset och de låg inte alls där. Ägnade 45 minuter åt att gråta, svära och leta. Sen gav jag upp, grät än mer hjärtskärande (medan maken låtsades att han led med mig fast han eftentligen dansade riverdance i huvudet i ren lycka över att slippa gå på konserten). Och satte mig ner för att acceptera att biljetterna likt förbaskat var i Strömstad och jag skulle missa hela Robbie och inte bara inledningen.

Då hittade jag dem. Utan att ens leta. Och maken slutade antagligen dansa hjärnriverdance.

Dessutom är mina fårskinnstofflor borta. Och just de tofflorna är här. För jag hade på mig dem i förrgår. Efter det verkar de ha rymt. Med assistans från Liten misstänker jag.

Imorgon skall jag riva ur varenda klädesplagg ur min garderob och se vad jag har där. För mina enda BH:ar jag kan andas i är borta de med.

Listan kan göras ändlös. Möjliga platser att leta på är ännu fler.

Vad har föranlett Operation Akutletning idag?

Ullared såklart.

Jag har som vanligt ingen aning om vad jag skall ha på mig och med mig.

Men jag åker till den kungliga hufvudstaden igen den 21 februari, och då vet jag åtminstone vad jag inte skall ha med mig.

Jag skall inte ha med mig min koffert på 50 kilo som jag hade sist.

Ett ombyte och en OnePiece. Kanske min necessär.

Fast om jag inte hittar mina BH:ar före Ullared kommer jag bli fly förbaskad.

Hur är det möjligt?

0 thoughts on “Det här med flera boenden

 • Men,kan du inte åka i1p,muffinsmössa,med nallen under armen,very intresting….och om det andra”lilla”problemet så har du tur att du inte bor som jag,250 mil mellan husen,herregud det är inte direkt läge att glömma något,Och hur var det nu får den älskade husbonden/traktorföraren/fashionistan,följa med t Ullared?

   • Kalla mig snobb, men jag lider av grav Ullaredsallergi. Jag har dessutom lägsta betyg i shopping: var nyss en vecka i New York och allt jag kom hem med var en burk fiskbuljong från Chelsea Market.

  • Min tur att vara snobb då. 😉 Jag har inte använt BH på åratal, förrän jag köpte två av Hogengård som går att andas i. Och nu är BÅDA borta och det retar livet ur mig. Så det känns inte som att någon annan BH funkar.

 • Av någon underlig anledning kommer bara första raden med när jag postar inlägg hos dig….mycket irriterande! Ett tecken på att jag kanske skall hålla mig till att bara läsa..??

  • Får jag gissa? Du gör smileys med de inbyggda ikonerna i telefonen/padda när bloggen tycker att den skall bryta av kommentaren?

   Bloggar gillar inte sådana smileys, så det är inget personligt från bloggens sida 😉 Den tror bara att det är kod för att avsluta en rad. Så om du skriver en smiley istället med kolon och parentes så funkar det finfint. För jag vill inte alls att du bara skall läsa ju.

   • Ahh…kan det vara så enkelt som att hålla sig från smileys ??
    Tyvärr kommer jag inte ihåg om jag hade med en gul gubbe i inlägget i morses… vilket får mig att känna mig både glömsk och “teknikobegåvad”…..!
    Är detta det yttersta beviset på att man tippat över 40- års strecket och fått de första medelålderstecknen ? ( glad blinkande gul gubbe)

    • Det är ju sjukt jävla surt när man ställer en sån fråga på det där sättet och får det bekräftat av bloggjäkeln som helt plötsligt släpper igenom en hel handfull rader. Skitblogg. *s*

     (Och jag är usel som kommentator i största allmänhet just nu, kan nån köpa en stor megapack tid åt mig på Ullared?)

     • Jag kan köpa om det blir något över när jag har köpt ALL tid i hela världen. 😉

      Och hörrni, ni är ju inte tekniskt handikappade för att vissa bloggverktyg lever sitt eget liv. WordPress gillar inte “färdiga” smileys som finns i telefoner och surfplattor. Men att skriva en smiley på gammalt hederligt vis som jag gör med semikolon (eller kolon) och parentes går alldeles utmärkt. Man kan ju se det som att ni är mycket mer moderna som faktiskt använder er av tekniken som finns medan jag är gammaldags och fortfarande “skriver” en smiley. Hehe.

  • Sen jag talade om mitt andnödsproblem i samband med bh för Heléne Hogengård (kolla Hogengard.se) och hon sa “köp den här modellen”.

   Jäklar vad jag älskar dem. Och är så jävla sur över att liten hund antagligen burit omkring på dem. Då vet man inte var man ska leta.

 • Jag måste säga att jag har samma problem hemma hos mej fastän jag bara bor på ETT ställe och har ETT hem! Någon (eller några) små mindre varelser (som bor i samma hem) har en jäkla förmåga att lägga saker där de inte borde ligga. Jag är supernoga (och har alltid varit) med att var sak har sin plats! Varför har ingen utav dessa “små mindre varelser” i mitt hem inte ärvt någonting av mitt ordningssinne? Inte ens 0,5%! Detta frågar jag mej varje dag!

  • Hm. Jo det går att relatera till på ett ställe med, men tänk dig då två ställen med saker som försvinner? Med hjälp av små varelser här med, fast mina är håriga och bär runt saker i munnen. Jag hoppas att dina inte gör det?

   Jag har fortfarande inte hittat mina saker. Morr.

  • Sen exakt när blev du tjejjig och vill åka till Ullared undrar jag mest? Det är ju bara för att du bor vid Nordpolen som du är sugen på Ullared 😉 Men det hade varit väldigt roligt om du kunde flytta arslet från tomteland och komma ner. Faktiskt. *vet*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.