It’s back

Jomen jag lever. Tack för alla hejarop.

Jag har dock ett starkt minne av att jag, förra gången migränen däckade mig, gjorde misstaget att ropa hej före bäcken. Det finns även dokumenterat här om jag nu mot förmodan skulle glömma det (guuuu’ så praktiskt med blogg) och att jag storslaget skulle städa badrummet i min iver över att vara frisk. Vilket resulterade i ett helt vattenfyllt badrum och jag gick och la mig på soffan igen.

Härmed lovar jag och svär att inga badrum alls skall städas idag. För det går bara åt helsefyr.

Men jag har ju heller inte gjort något värt att skriva om. Eftersom jag mest har legat med ögonen jättestängda och liiiiidit.

Så jag tänkte jag skulle visa en av sakerna jag fick av syrran i födelsedagspresent. Fullkomligt livsfarlig och alldeles underbar present.

bild

Ett stort rör med tre burkar lakrits. Ett märke jag aldrig hört talas om, Johan Bülow? Pinfärsk dessutom.

Jag ÄLSKAR lakrits. Även mörk choklad.

Den där blandningen av lakrits, överdragen med choklad och sedan rullad i lakritspulver är vanebildande upptäckte jag. Så. Jäkla. Gott! Känslan av att slänga in en mun FULL med kulor (en i taget är ju bara trams) och först suga på lakritspulvret, sen få hela munnen full av choklad, för att avsluta med mjuk lakrits är ren och skär godisporr. Det hängav jag mig åt i fredags.

Jag upptäckte även något jag inte visste innan. Att överkonsumtion av lakrits kan ha en viss laxerande effekt.

Och fine, jag har lite lite ont i magen fortfarande.

Vad har ni gjort i helgen medan jag har gjort inget alls?

0 thoughts on “It’s back

 • Back on Bb,fixat,styr upp för en middag f 10 p i kväll,annars inget annat än”The bitch on The beach”Hörde att ni hade 6- idag och blåsigt,men Hummerfiskarkompisarna lyckades ändå få 7 st + en jävla massa krabbor.kul att du mår bättre och laddar inför Ullared.ps får maken följa med?

 • ja du..
  hela dagen igår ägnade jag åt o plocka ner all jul saker ( ja jag e nog den enda bruttan i hela sverige som inte har plockat ner dom efter nyår) o sen städat o donat, satt opp skrynkliga gardiner ( orka stryka), satte oxå opp fönstrerlamporna ..men upptäckte att två av tre glödlamporna har pajat.. *mmmooorrrrr* … o lagt ut dukar här o där.. känns lite tråkigt o tomt nu…
  inte har jag gjort ngt idag..
  e så slö/trött med lite huvudvärk o depp..
  men har iallfall fixat kycklingfileerna i ugnen.. hoppas de iallfall smakar gött…
  men trots jag har mat, så e jag gaaalleett sugen på pizza/ kinamat/ hambugare…
  men mitt kontot ekar så.. hmmppffhh..
  så jag får nöja mig med o dricka vatten än så länge!!!

  hoppas du mår bättre idag än igår!!!!

 • Jodå, lakrits är laxerande om man äter för mycket 🙂

  Jädra tur i oturen du hade med ditt migrän anfall att det var igår o inte nästa helg som fler redan påpekat

  Ligg i soffan idag o gör så lite som möjligt

 • Skönt att du mår bättre! Det har inte varit en vidare värst spännande helg här heller. Jag har jobbat nätter men gick av imorse så nu mår jag ungefär som efter en kväll på krogen trots att jag inte konsumerat en droppe alkohol. Jag har insett att med åldern så känner man sig bakis bara av att nattvaka 😉 Nu har jag och dogge iaf varit ute på en uppfriskande promenad så nu kanske jag klarar att hålla mig vaken lite längre än till klockan åtta 🙂

 • Det finns två bra lakritsmärken på marknaden och de är Bülow och Ett till (tillfälligt glömt namnet). Dessa vinner regelbundet priser 🙂 Vi har en jättefin liten butik i min stad som heter Sweet som drivs av ett ungt par. De har en massa goda grejer, men framförallt så är de insatta i sin bransch och guidar en genom choklad/lakrits/te/kaffe/massa annat-djungeln

 • Haft en helg jag borde få medalj för… började med att baka, städa hela huset, fixa kalas hemma för 17 barn mellan 2-5 år. Sen var det bara att försöka få huset beboligt igen efter kalaset. …Fixat bowling för 40st 10-åringar (klassmamma heter det visst så fint när man är klassens fixar slav) och sen avslutat eftermiddagen med ytterligare ett kalas för 10åringen men då på Lasergame. Därefter hem o fixa middag o nu ska jag jobba.

 • Befinner mig i London och hälsar på “lille” sonen. Snart är det dags för Ullared som sagt. Jag hör av mig när jag kommer hem så vi får bestämma något inför resan dit.

 • Ojdå. Jag visste inte det så jag missade det där med andakt. Eller ja, det är ju lite andäktigt att ha tio kulor i munnen samtidigt med.

  Men jag visste inte att det var en känd lakrits. Nu vet jag däremot att den är löjligt god.

  Och så konstaterar jag att alla har en bättre helg än jag. Tom klasslav låter bättre 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.