Dags att krydda tillvaron lite…

…och därmed öka närvaron.

Vi har ju varit i Gbg i en vecka. Nu drar vi till Strömstad. Där brukar det hända lite mer. Viktigast i packningen är mina hörlurar som stänger ute allt bakgrundsljud i form av snarkningar, fisar, sömnprat och tandklappringar.

Som bonus skall vi ha med en släpkärra lastad med en åtta meter lång y-bom till bryggan.

Vi har ju faktiskt varit riktigt trevliga mot varandra i en hel vecka (kan iofs bero på att jag inte har haft tid att prata med maken speciellt mycket), men nu är det adjö hemfrid, adjö god sömn och hejsansvejsan vansinnesutbrott redan i bilen.

Det kan liksom inte bli så mycket annat med släpkärra och ett helt zoo inpackat i bilen.

Antagligen skall vi stanna på Jula med.

Men jag förberedde mig för åkångesten genom att köpa en OnePiece till på rean imorse.

Jo, jag använder mina sparkdräkter så mycket att jag faktiskt sliter ut dem, och den här såg väldigt trevlig ut.

Screen Shot 2014-01-11 at 2.18.26 PM

See you on the flip side.

Update: Vi blev ovänner innan vi kom ut i bilen. Nu är vi ovänner och en trafikfara. Eftersom bilen svajar när hastigheten går över 50 km/h på grund av de förbannade bommarna NÅGON fyndade på Blocket. 20 mil på småvägar i 40-50.

Jag vill inte ens räkna på hur länge jag skall sitta i den här kuvösen och osa.

0 thoughts on “Dags att krydda tillvaron lite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.