Om man får den här på mail av maken…

…betyder det att man borde kontakta någon slags skilsmässoadvokat eller?

bild 1

Sen kan man ju förvisso ifrågasätta vems barn Giftologen refererar till? Och vems utsago (forskningsrön) han/hon bygger sina åsiktsfakta på?

Avdelningen Folk Med Grammatikproblem Bör Inte Skriva Insändare Om Intelligens

Undrar dessutom om man blir mer korkad för varje tatuering med tanke på att bläcket kan skapa kronisk ointelligens?

Jamen jag älskar mina tatueringar. Och jag tror inte att jag är så himla talanglös faktiskt. Gift är jag med.

Men det kanske säger mer om maken än om mig för all del?

0 thoughts on “Om man får den här på mail av maken…

 • Nej, Tigerlilja, det kan han ju inte ha gjort? Du insinuerar väl ändå inte möjligheten att vår pryda Fitterbitta visade sig det minsta lilla avklädd för karln innan hon snärjt honom med den eviga vigselringen???

 • När det skrivs nåt om tatueringar så verkar det som alla gjort dom när dom är 18 år och ångrar sig sen.Jag gjorde min första när jag var 37 år och har aldrig ångrat nånting.

  • Och jag gjorde min första på min 29-årsdag. Vilket ju var för…bara nåt år sen? Och näe, jag ångrar inget alls. Men maken är ju av åsikten att det bara är kåkfarare och sjömän som är tatuerade och han avskyr det. Trots det har jag tatuerat mig fyra gånger under vårt äktenskap 😉

   • Nu har jag ifs ingen tatuering, men vill ha en men vet inte vad ännu riktigt

    Men däremot blev jag kallad för “hon den unga tjejen som var så duktig” och är väl i 25 års åldern av en tant när hon skulle förklara för jobbarkompisen vem som hade varit inne hos henne tidigare och hjälpt henne med träningen 😀

 • Hmm korkat det där…hur jävla löjligt som helst
  Jag gillar mina gaddningar jag med trots att jag är uuuuurgammal 🙂 och gift? njäe men nästan, har man delat ljuvt och lett i femton år får man väl räknas som gift? Det första gaddningen gjorde jag (av misstag) när jag var en elva, tolv år. Nu har jag ett egyptiskt öga i nacken och fotspår på ryggen som leder till en panter på axeln. Just nu håller jag på att planera och fundera på nästa som antagligen blir en text av något slag som (nog) kommer att hamna på revbenen om jag fixar smärtan vill säga 🙂

  • Klart det är fånigt. De som är otatuerade och hatar det tycker dessutom att de får säga precis vad de vill om personer som är tatuerade. Oavsett vad det handlar om, kan inte bara var och en få göra som de vill?

   Och jag säger som vanligt, om en hängig tatuering är mitt största problem på ålderdomshemmet så kommer jag nog vara förbaskat lycklig överlag 😉

 • En Annan Susanne says:

  Man knatar iväg och gör en till som förmedlar budskapet “Take it, or leave it”
  SEN kontaktar man kanske skilsmässoadvokat.

 • Den där som skrev det där kan slå sig ihop med mina föräldrar… Vad de anser om folk med tatueringar är skrämmande. Någon gång slängde de ur sig att man aldrig ens får jobb på IKEA om man har tatueringar. Tur att vår mellanson, som nu nog är uppe i 15 st, jobbar på Bukowskis då för på IKEA är det ju kört 😉

  • Hahaha…så underbart med Bukowski istället för Ikea. Svärfar hatar tatueringar, men han är född 1929 och har andra åsikter som också är rätt gammaldags, och det är okay med mig. Han tycker inte att tjejer skall snusa heller. Men av någon outgrundlig anledning så dyrkar han marken jag går på trots att jag är tatuerad och snusar. Det skall nog bli folk av honom med. Mer trist att maken har exakt likadana åsikter när det gäller tatueringar, för han är ju liksom inte född 1929.

   Mormor är född 1916, men hon säger inget alls. Vilket är sjukt imponerande eftersom hon är en åsiktsmaskin i vanliga fall.

   • Haha! Släkten är som vanligt värst. Nu är mina föräldrar yngre än din svärfar men de har åsikter som mer rimmar med de som är 100 år… Och det innefattar inte bara de med tatueringar utan det mesta, har man inte samma åsikt som dem så är man inte normal. Att de sedan inte har samma åsikter som någon annan har de aldrig reflekterat över! Och att det inte har några vänner knappt säger väl allt.
    Behöver jag säga att jag är glad att jag blev annorlunda!?

    • Åh så jag känner igen beteendet. Man skulle kunna säga att de är fyrkantiga och allt som är utanför fyrkanten är fel? Oavsett om det gäller mat eller politisk åskådning.

     Min ömma moder var sån, sen skärpte hon sig. Men det finns fler.

 • En Annan Susanne says:

  Jag gjorde min första 1987, på skuldran. Min familj var inte överlycklig, men de sa inte så mycket ändå.

  En dag, samma år, solade jag topless i trädgården här ute på landet och pappa ser att grannen är på ingående. En religiös sådan, så han blir lite svettig över min bara överdel och säger åt mig att lägga mig på mage, vilket jag gör. Då ser han tatueringen och säger. “MEN fan, gå IN med dig istället…..”

  Vi har skrattat rätt bra åt det i många år nu.

  • Hahaha, den var ju vansinnigt rolig. Men oj så rigida en del är med tatueringar, skall berätta om min kompis mamma om jag någonsin kommer ur bilen.

 • Ha,ha vilket trist liv insändarpersonen måste ha. Själv gjorde jag båda mina i vuxen ålder, jag är (lyckligt) gift, och har lyckats knåpa ihop en hyggligt hög högskole examen(så helt pantad kan jag inte vara) . Men vad vet jag, jag kanske är duktig på att förtränga min verklighet…eller något

 • Mamma e väl den som skulle klaga på ev gaddning men så gillar hon inte piercingar heller och nästan ryser när hon ser folk med piercingar i ansiktet o speciellt om de har ring i näsan för det påminner om djur 😀

  Så gissa om både systerdottern o brorsdottern dolde sina navelpiercingar länge för mormor/farmor o sen när hon vant sig vid deras navelpiercingar kom först systerdottern med en piercing i näsan…dock ingen ring där sen kom brorsdottern med en i näsan och sedan i tungan 🙂

  Men eftersom hon älskar barnbarnen så har hon accepterat deras piercingar o systerdottern har även gaddat sig som mormor inte klagat över

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.