Man tager vad man haver

Ja, det luktar fortfarande bränt skumgummi här inne. Och det fattas en soffkudde.

Nu vill jag höra att alla ägnar kvällen åt att kolla brandvarnare och annat om det inte redan är gjort. *delar ut order genom att peka med hela handen*

Förut när jag letade efter min Eight Hour hittade jag denna.

bild(13)

Om den lagar självsprickor på fötterna borde den väl vara SKITBRA för nare?

Vad tror ni?

0 thoughts on “Man tager vad man haver

 • Kolla innehållet 🙂 fotprodukter brukar innehålla lätt exfolierande ämnen (rekommenderas därför inte till resten av kroppen) men gör den inte det så är det väl bara att prova 🙂

 • Vad jag försökte berätta i förra inlägget var att jag fick ett brandsäkerhets-ryck i höstas. Det började med att batteriet tog slut i den brandvarnare som hyresvärden (den förra) hade satt upp, när jag skulle byta så upptäckte jag att det var en engångsbrandvarnare! Den snåljåpen hade satt upp dom när det blev lag på att han måste det, men tog billiga engångsgrejer och sedan skulle vi hyresgäster få fixa nya om vi behövde/ville ha… Den nya ägaren håller på att byta ut dom, men min tog slut lite för snabbt. Men jag köpte ändå en till och när jag ändå var på gång så blev det brandsläckare och brandfilt också (men filten är tyvärr inte uppsatt än…). Dessutom har jag fått en nyckel så att jag har en extraväg ut ifall jag inte kan ta mig ut genom trapphuset. Jag råkar naturligtvis bo i den enda lägenheten som inte kan nås med brandstege…
  Det är så typiskt att man tänker att man borde fixa sånt, men så blir det inte gjort, nu är jag iaf lite förberedd om det händer något.

  • Jamen visst är det så. Något måste ju verkligen hända före man tar sig i hampan och gör ngt åt det. Om man inte får ett infall.

   Jag har alltid varit lite extra nojig tack vare djuren. Att veta att de är ensamma hemma och inte kan larma har varit helt horribelt, förr gick det inte att få larm med husdjur högre än…minns inte höjd/storlek nu. Men sedan ett par år går det alldeles utmärkt, och det var då vi installerade precis allt. Rökkameror, inbrottskameror, sirener och brandvarnare högt och lågt. Och det märktes ju verkligen att det faktiskt funkade igår, vilket känns lite extra tryggt.

 • Brukar inte dessa innehålla redigt med citronsyra – fotprodukter alltså. Skulle INTE testa det på läpparna!!!

  Börja med lite honung o sen Bephanten (stavningen ?) om det inte är den barnrumpesalvan du redan testat 😉

  Kram kram

  • Det står inte vad det innehåller? Det står bara att man inte skall ha det i öppna sår eller i ögonen. Såg jag nu. Och näe jag hann inte vara så korkad att jag testade först 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.