Maken gick med på det…

…att berätta den ärliga versionen om vilken fantastisk människa jag är. Ehum.

Men ni får ställa frågorna. För annars kommer han bara skriva “hon är olidlig, men jag hatar henne inte”. Typ.

Medan ni ställer alla möjliga och omöjliga frågor till maken, så filar jag på ett inlägg.

Och jag kommer beta av alla förslagen och verkligen leva ut min egoistiska sida. Inklusive det förbaskade hyllningsinlägget till han jag delar möbler med. Vilket inte kommer bli lika lätt som att skriva om Soda Streamen.

Betänk att jag har gott om tid eftersom jag skall vakta hundöra i en vecka.

Så, fråga maken vad ni vill. Under tiden gömmer jag mig under en sten och skriver narcissistiska inlägg.

Uppdatering: Han har svarat på frågorna. Utan att fjanta sig. Även Kerstins. Och vi är inte ovänner, dock är jag förvånad över hur många ovanor jag tydligen har. Det hade jag ingen aning om.

Men han vill ha fler frågor.

Ja jag är väldigt förvånad.

0 thoughts on “Maken gick med på det…

 • maria -jumbon med ett liv- lagervall says:

  Ni kan ju skriva var sitt inlägg om samma ämne. Tex ert bröllop.
  Kul att se två versioner av samma story.

  • Men han kan inte skriva. Eller snarare, han kan men han hatar det. Vi pratar om mannen som aldrig ens skriver ett sms. Tro mig, jag har försökt.

   Jag skulle älska om han petade ur sig en text längre än två stavelser.

 • Hmmm…känns detta som en bra start på att “knö in sig på 60kvm inom en snar framtid” eller är det just lite “pepp” inför detta 😉

  • Antingen blir det skitbra eller så går det käpprätt åt helvete. Men intressant är det. Jag har på riktigt ingen aning om vad han tycker att jag har för ovanor till exempel 😉

 • Haha, vad roligt! Jag vill fråga maken vad han tycker är din bästa egenskap och vad den sämsta är också naturligtvis? Ooooch, han måste få svara ocensurerat… Det här skulle nog alla gifta par behöva egentligen, lite parterapi så här i all enkelhet… 😉

 • En Annan Susanne says:

  Jag vill höra om vad han tycker är din värsta fadäs.

  Som till exempel bör du skurade badrummet och lämnade ett halvt ton blöta handdukar till honom. Nu förstår jag ju att det finns värre saker, det gör det ju alltid. Och det är precis DET jag vill veta vad han tycker om…..

  Dina liksom “hoppsan saker”….. Haha.

  • Hahaha, han är inte typen som skäms över mig (även om han kanske borde) så som vanligt kan inte ens jag gissa. Eller ja, en gissning är att det kan vara båtrelaterat eftersom vi inte alltid är överens om framförande av båt.

   Det här med att vakta hundöra börjar ju bli riktigt kul, när jag har tid att skriva långa romaner som inlägg.

 • En Annan Susanne says:

  Jag menade inte att han skulle skämmas över dig, utan snarare hans största “suck” sak. Som man kan skratta lite åt.

  Som när jag trodde att jag köpte sex irishcoffeglas, gick glatt fram till kassan för att betala mitt “fynd” och det blev dyrt. Svindyrt. Jag vågade inget säga i kassan, utan svalde hårt och räckte fram kortet. Sen kollade jag. Jag hade inte köpt sex glas. Jag hade köpt sex SEXPACK med irishcoffeglas. Jag ringde maken, vägrade lämna tillbaka dem av pinsamhetsskäl, och han retar mig för det fortfarande.

  Behöver jag säga att vi fortfarande har många irishcoffeglas?

  • Hahaha…jag fattar. Men ibland borde han skämmas över mig.

   De andra frågorna är ju besvarade ( och jag har skrivit ner ordagrant vad han sa, med hans ord), får se om det kommer fler frågor. Isåfall kommer alla svar imorgon.

   Näe jag tror inte ni har så många glas alls 😉

 • Först måste jag gratulera till väldigt god smak vad det gäller fru(kan ju aldrig bli långtråkigt iaf)sen måste jag beklaga foppisarna,det ser ju förjävligt ut på alla över 10 år…men ok.min fråga är;är du en samlare på allt? Eller bara sådana grejor som låter.mvh,hon som fick arga ögat när jag trodde att kamikaze piloterna hade hjälm.ps du kanske skulle läsa bloggen liiite noggrannare runt bröllops dagen,det hade vi tjänat på båda två ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.