Jag behöver hjälp!

Eftersom jag har spenderat ett antal dagar med Vård Av Hund (VAH) har inget alls hänt. Verkligen inget alls. Det mest spännande i mitt liv just nu är att lyssna och titta så att inte Liten försöker klia sig på örat. Eller att Stor går dit och skall hjälpa till.

När maken kommer hem från jobbet delar vi på oss och jag hänger med Liten i mitt krypin för att det är lättare att hålla koll på honom där. Och han blir lugnare när han inte kan hoppa på Stors huvud.

Det har till och med gått så långt att jag har sträckkollat alla avsnitt av Paradise Hotel (och japp, nu är jag fast i den serien med – precis som alla andra dokusåpor jag börjar “råka” kolla på).

Så, intet nytt i bloggvärlden, men nu får ni kliva in. Det är ju åtminstone första gången här.

Ge mig bloggrubriker som jag skall skriva om. Vad vill ni veta? Vad skall jag skriva om?

Orden och bokstäverna finns ju i mängder.

Men jag behöver er för inspiration.

Ni får agera musa till jag inte behöver spendera mina dagar med att kolla på ett hundöra, okay?

0 thoughts on “Jag behöver hjälp!

 • maria -jumbon med ett liv- lagervall says:

  Berätta mer utförligt om ditt bröllop.
  Berätta om när du gjorde bort dig totalt.
  Berätta om när du gjorde något riktigt bra, en hjälteinsats.
  Vad är det egentligen för företag du har . Vad gör du?

 • Hur ni har tänkt få in en hel villas innehåll på 60 kvm. (för ni skulle väl sälja villan? eller säljer ni den fullt möblerad?)

 • Inget att göra?
  Har du sett “Orange is the new black”?
  Har sett 3 avsnitt nu. Verkar rätt bra.

  Vad vill jag veta?
  Då jag älskar resor så skulle jag vilja läsa om din bästa och din värsta resa.
  Utomlands och inom Sverige.
  Drömresa som du vill göra

  Vad är det du jobbar med egentligen?
  När, var hur gifte ni er?

  • Jag har sett alla de avsnitt som finns av Orange is the new Black och den är SVINBRA. Ojojoj…fortsätt kolla för den blir bara bättre.

   Jag älskar alla förslagen. Jag kommer verkligen att få leva ut min narcissism 😉

 • Väntar fortfarande med spänning på att veta vad rödvinet hette som du skrev om.
  Jag tycker nämligen inte heller om rödvin, så det skulle vara kul att veta om jag kunde bli omvänd. Och kanske
  bli lite social på gamla dar.

  • Och jag vet det fortfarande inte. Jag har frågat kamrat krögare svinmånga gånger och varje gång kommer det ett “jamen just det, jag skall ta reda på det”.

   Jag sitter ju här alldeles asocial och rödvinslös jag med 😉

 • Jag är en dokusåpeälskare av rang (till exempel alla Real Housewives är mina favoriter) och jag vill läsa ett inlägg om vilken såpa du helst skulle vara med i (motiverat) och vilken du absolut inte skulle vilja vara med i (samma där.)

  Jag har förresten varit hemma i Götet ett tag nu men föll i en djup depression efter Västindien för Göteborg är inte Västindien. Ligger i soffan och stirrar upp i taket och funderar på om min PT Manuel har hittat nån han tycker mer om att träna. Och krama. Ja du förstår.

  • Åhhhhh….vilken underbar fråga!!!! Eftersom även jag är barnsligt förtjust i dokusåpor. Jag har ju tom en onepiece från senaste (sista?) säsongens Big Brother. Jag måste fundera.

   Och jag blev fasen orolig för dig efter den totala tystnaden. Men jag förstår depressionen. Det är svårt med distansförhållanden 😉

   • En del av depressionen var nog influensa nu när jag tänker efter. Och sen var jag tvungen att hämnas på min lillebror som ägnat 16 dagar i Dominikanska åt att fisa på mig. Så jag har jagat honom runt huset hemma i Södertälje och hostat på honom. Och ätit ost. Och möjligtvis kramat min sambo. Busy life being a housewife.

    Förresten har jag tänkt på en grej, efter att jag läst några Betsyböcker. Har du läst Janet Evanovich’s böcker om bounty huntern Stephanie Plum? Hon är inne på den 20e nu och de är så dråpligt roliga. Jag har läst dem nästan från början, och då var jag typ 11. Tanten på biblioteket skällde ut pappa för att han lät mig låna vuxenböcker av det slaget. Verkligen din stil!

    • Hahaha…så mysigt det är med syskon.

     Ja! Har läst de första, för skitlängesen. Dvs före Kindle när man kan shoppa böcker och läsa som om det inte finns en morgondag. Så finemang att du påminde mig, jag har bara två Betsyböcker kvar. Det får bli nästa serie.

 • Du har skrivit tidigare att du är expert på att shoppa billigt på nätet – jag vill ha alla tips!
  Har för mig att du skrev att du var kung på att hitta bra & billiga resor bl a
  Lär oss allt du kan!! 🙂

 • En till som är ganska ny här och som är nyfiken på dig. Kan passa på att berätta att min bloggordning varje dag är först Monas Universum sen din men Mona får passa sig, för fy fasen vad du skriver (lever) roligt!

  • Hahaha tack. Säg inte det till Mona.

   Mmm…det är roligt nästan jämt med hundbett, karljävlar och att bo på 60 kvadrat under helgen (snart hela tiden hjäääälp).

   Det här kommer bli ett väldigt långt inlägg med extremt narcissistiska drag 😉

  • Åh jösses amalia. Han hatar att skriva. Men jag skulle ju kunna intervjua honom, skriva det och han får godkänna före publicering?

   Men då får ni ställa frågorna. Och jag kan ju inte fuska eftersom han läser bloggen.

   Det skulle nog bli mitt minst rosenskimrande inlägg 😉

   • En Annan Susanne says:

    Hahaha

    Han kan väl låstas att du är ett gammalt skeppsvrak med lite bomber på, så kommer nog orden att rinna ur honom….
    Eller gällde det hysteriska intresset bara bombplan?

    • Nej nej. ALLT som har med krig att göra. Mest andra världskriget. Och båtar. Ett levande lexikon. 😉

     Och han kan nog med enkelhet se mig som minerad mark eller en krigszon.

     • En Annan Susanne says:

      Lite kul är det med specialintressen i alla fall, tycker jag…

      Min pappa är dansk, och uppvuxen under andra världskriget, han är inte så impad kan man lätt säga och han pratar ogärna om det.

      Du kanske är en liten rosa stridsvagn med fluff på?

     • Jamen det kan jag ju faktiskt hålla med om.

      I det här fallet har det gått i arv från hans pappa, som också är uppvuxen under kriget. Med tanke på att den geografiska placeringen var så nära gränsen till Norge så var han nog lite mer inblandad än han borde varit. Han och båten blev skjutna på lite för många gånger.

     • En Annan Susanne says:

      Men fy. Det kan vara lite svårt att ta in när det faktiskt berättas om det. Pappa berättar om att de fick gräva egna skyddsrum och klä med betong ute på deras gärde och krypa in i när det kom flygräder. Matpaket som stals av dem under vapenhot när de var på väg till skolan, och en massa, massa annat.

      Inga angenäma barndomsminnen direkt, men det är det ju å andra sidan inte alla som har oavsett krig.

      Godmorgon förresten. Vad i all världen gjorde du vaken 04.04?

     • Det går inte att ta in tror jag. Eller ja, det går ju iaf inte att fatta. Inte jag iaf, men jag kanske bara är lite extra korkad 😉

      Jag har alltid ett nattpass vid den tiden, upp och kissa, hämta nåt att dricka och sen ligga vaken någon timma. Sjukt störigt.

 • Men okej. Maken vill jag fråga hur han känner inför att bli så uthängd på bloggen. Min vägrar ju (men läser inte och därför… *moahahaha*) Jag må vara smart nog att veta att du går igång på utmaningar och du barnslig nog att göra det *s* men jag är ju också så jädra trist att jag egentligen inte bryr mig om smaskigheter. Jag vill veta vad som gör dig riktigt riktigt glad. Och om du lyckas vara ledig utom de gånger du har VAH (och i så fall hur gör man för att klara av det?). Och så undrar jag hur Liten mår i örat. Och så undrar jag när ni skulle till Borlänge, för det har jag glömt. *går och laddar kaffebryggaren*

  • Hehe. Maken har bara resignerat.

   Fast oftast tycker han att det är kul. En slags vrickad bekräftelse antar jag.

   Resten kommer svar på 😉

 • Dina tibetanska terrier som du hade tidigare vill jag gärna att du skriver om. Det verkar vara en härlig ras och jag vill veta allt. Och lite till.

 • Urs mitt kommentar som ej passar just iditt inlägg…
  En måste få berätta ngt…
  När jag googlade på just ordet: dövsymbol så poppade en bild påditt arm med blåmärke o tatueringen kompassrosen ibland all olika symboler… hur fan kom din bild in där??!?!?!!! :-0

  • Hahaha, oerhört underhållande.

   För att Google är rätt simpelt. Till det inlägget kommenterade ju du om tatueringar. Och skrev om dövsymbolen. Vips så hör min stackars arm ihop med symbolen.

 • Låter på comments att du får skriva ditt”livs memoarer”,ska iaf bli skikul att läsa.Roligt också att du frågade om piercing/hål i örat här p din blogg,känner just nu att du kunde fråga någon närstående ….sjukhusvård kontra Blå stjärnan,skulle lätt checka in på det senare…har nu 2 av 4 vov som är riktigt dåliga e fler kvällsprommisen,och med Gunnilse i färskt minne….vad fan har dom ätit?bara att vaka,torka och se,jag har ingen aning….

  • Men fy fabian. Och det är ju så jäkla synd om dem när de blir så dåliga. Jag håller med, alla dessa idioter som lägger ut giftiga grejor skrämmer ju skiten ur en. Men som “tur” är får ju även hundar magsjukor. Som kan smittas.

   Ett tips om du inte redan har det. Ha alltid Canikur, aktivt kol och sparris hemma. Det hjälper ju olika mot olika magåkommor. Guld värt att veta att man har det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.