Ett hyllningsinlägg med lovprisning

Kort och koncist.

Hur kunde jag leva utan en Soda Stream? Efter ett par dagar börjar insikten komma att bubblor i vattnet som kommer ur kranen slår köpevatten med hästlängder. Och det tar ju aldrig slut. Kranen bara ger och ger så mycket jag vill.

Om kroppen består av 70% (eller är det mer?) vatten, så kommer hela jag vara kolsyrad ganska snart.

Fy fan så bra den är.

Hur får jag plats med den i handväskan så jag kan ta med den överallt?

0 thoughts on “Ett hyllningsinlägg med lovprisning

 • Cecilia Larsson says:

  Nä, hur tusan klarar man sig utan soda streamer? Tips! det finns minde flaskor att köpa på 0.5L som är smidiga att slänga ner i handväskan! (jag köpte mina på ullared 😉 )

  • ÅH…då finns det två saker jag skall köpa på Ullared nu. Flaskor och fryspåsar…wunderbar 🙂

   Jag förstår inte hur jag har kunnat släpa vatten så här länge. Det känns oförklarligt nu?

    • Hm. Tack för tipset men nu har jag skrivit upp det på min jättelånga ullaredlista. Det kändes så fånigt när det bara stod fryspåsar på den innan 😉

     • Ha ha

      Jag hade 3 saker uppskrivna på min långa lista jag skulle köpa på ge-kås idag förutom datorn på netonnet…kom hem med 2 överfulla kassar och 1400kr fattigare 😀 😀

 • Om jag ska tro på din tidigarebeskrivning av din resväska (handväska) så är det väl inga problem att stoppa ner hela apparaten och några liter vatten där… 🙂

 • Jag har haft sodastream sen barna hedenhös tiden…vi dricker skitmycket bubbel,+svenskt vatten är gott ochatt man inte behöver bära/panta.Herregud vilken shoppingrunda det vill bli för din del p Ullared,have fun! Ps har även förs kolsyra vin till “mousserande” pröva INTE det,då får man städa taket….ds

  • Det var min dröm som barn att ha Soda Stream, men min ömme fader hade en del väldigt udda principer ungefär till jag flyttade hemifrån. Ingen video, ingen micro, ingen Soda Stream och ingen vitlök i maten. Jamen typ så. Sen skaffade de allt och lite till, efter att jag flyttade.

   Mvh // Skitsvår barndom 😉

 • I handväskan har jag en liten 33cl flaska (fd Loka) som jag har blandat 1/5 bubbelvatten och 4/5 kylskåpskallt obubblat vatten. Det vatten blir inte kvalmigt trots att man har gått runt några timmar (även mitt i sommaren), samtidigt som jag inte riskerar att spruta ner omgivningen när jag ska öppna (den väsk-omruskade) flaskan för att ta en klunk.
  Men det där med småflaskor lät ju intressant… synd att jag inte ska till Ullared!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.