Helt väck i kolan

När Johanna var här i helgen köpte vi godis. Hon köpte blandat medan jag bara var ute efter mullsjökolor med lakritssmak. Just de kolorna är min stora stora last.

Så jag fick lite panik inne i godisaffären, det fanns bara ett “fåtal” kvar. Vilket slutade med att jag köpte alla.

På riktigt kan jag alltså säga att jag köpte ALLA mullsjökolor i HELA Strömstad. Det känns lite coolt. Och taskigt mot de som inte får några.

bild(8)

Påsen var överfull i måndags. Det är den inte idag. Men jag ransonerar så gott det går.

Tydligen har jag redan börjat oroa mig för att se slutet i påsen, för nu kommer det äckliga. Inatt drömde jag att jag åt kolor, som jag hade snott från någon annan. För att slippa ta av mina egna (väldigt smart måste jag säga), vad som inte var LIKA smart var att jag i verkligheten reste mig upp lite ur sängen, öppnade min snusdosa och stoppade in en snus i munnen. Inte för att snusa den, utan för att den var en snodd kola enligt drömmen.

När man vaknar mitt i natten av att man tuggar på en snus så vaknar man med besked. Trots att jag de första sekunderna av vakenhet tuggade och bara tyckte “kolan” smakade lite konstigt. Salt men fel liksom. Sen vaknar man och dör äckeldöden.

Jag vet inte riktigt vad det här säger om mig och min osunda relation till kolorna, men det kanske ni kan upplysa mig om?

0 thoughts on “Helt väck i kolan

  • Meeeen…tänk bort det. För jag snusar, eftersom jag blev en vidrig människa av att sluta röka. Mitt ex upplyste mig om att han tänkte lämna mig om jag inte gjorde något åt mitt abstinenshumör 😉

   Logiken i att stoppa en snus i munnen och tugga på den som en kola däremot. Det är mer osunt.

   Förresten tycker jag snus luktar gott. Men det tyckte jag även innan jag snusade, fast jag tyckte det var äckligt att snusa. Som kaffe…fast det smakar fortfarande inte gott hehe.

 • Vad det säger om din relation till kolorna får nog nån utbildad uttala sig om, men för att slippa vakna upp mitt i natten av att du tuggar snus finns ju en ganska enkel lösning på… Lägg snuset i hallen eller annat valfritt rum(dovk inte sovrummet) när du ska sova. Antar att du hinner vakna till och fatta vad du håller på med om du måste ta dig ur sängen, upp och in i ett annat rum.

  • BRA idé. För det var fruktansvärt äckligt. Och det där med att göra konstiga saker i sömnen har jag tydligen ärvt av min mor. Även om jag oftast ligger väldigt väldigt still och sover som om jag vore död.

 • *asgarvar* Eftersom jag i min gröna ungdom både snusat o rökt och jag är såpass gammal att det var väldigt ovanligt med “snus i paket” Vi körde vanligt lössnus vi …..så vet jag hur det är att tugga snus! FI fan så äckligt och det säger lite om din relation till kolor 😀 Men jag kan se din min framför mig när du vaknar av att tugga på snus…

  • Alltså nej nej nej hahaha, det var inte lössnus jag tuggade på, det var småbindor. Men det var jävligt äckligt i alla fall.

  • Nej. Hade ingen aning. Jag tackar för tipset. Frågan är om vågen tackar mig om några veckor när jag gått över gränsen för vad som är sunt 😉

 • Jag tycker att det låter Helt normalt! Fortsätt tugga på snuset, du… Du ska se att det kommer två snälla gossar i vita kläder snart. Och då behöver du inte tänka på någonting, du kommer vara i en rosa liten värld 🙂

 • Fy och blää, jag garvar fortfarande! 😀
  Tänkte också föreslå att du flyttar ut dosan i ett annat rum (om du nu inte kan sluta).
  Jag hoppas att jag slutar tänka på dom där kolorna och om dom är goda… jag ska INTE ha fler laster och lakrits farligt i det hänseendet.

  Själv ägnar jag mig ganska ofta åt “kast med liten kudde” under nätterna. jag har ganska många kuddar i sängen och den som kan hamna lite här och var använder jag för att stödja armen när jag ligger på sidan. Vaknar varje natt och letar efter den, ibland är den kvar i sängen, ibland är den inte det…

  • Jag ska flytta snusen. Eller sluta drömma om kolor 😉

   Det är lustigt det där att man lever ett annat liv på natten. Själv har jag sparkat en hund ur sängen med full kraft eftersom jag drömde att ett monster låg på mig. Hon hamnade på andra sidan rummet och jag har fortfarande ytterst dåligt samvete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.