God Jul och boys will be boys

Först, ett stort TACK för gårdagen. Jösses vad jag skrattade. Jag hoppas att ni allihop får en riktigt GOD JUL. I lugn och ro.

Sen tänkte jag berätta om hur man löser sin egen julklapp om man heter maken och ligger på samma mentala ålder som syrrans äldsta. Killen är sex år. Och är makens favorit att köpa klappar till numera, så de julklapparna har trillat in genom dörren med jämna och ojämna mellanrum.

I alla fall. För ett par veckor sedan hittade maken en radiostyrd bil. Inte vilken som helst, den går att köra i vatten, snö och har fyrhjulsdrift. Han köpte den till min systerson, men har gått och suktat och trånat efter den själv.

Igår var lyckan total, för i sin jakt på klappar till alla andra utom just mig (är jag fortfarande övertygad om) hittade han en likadan. Fast modell större.

bild(2)

Modell skitmycket större faktiskt.

Så han köpte den med. Och gav den lilla till sig själv i julklapp medan systersonen kommer få den stora.

Medan det stora barnet leker med sin radiostyrda bil innan vi ens börjat fira jul så skall jag göra Janssons. Vilket inte kommer bli helt lätt eftersom det stora barnet även var matinköpsansvarig igår. Han köpte allt. Till och med ströbröd. Men inte potatis.

Jag vet inte jag, men potatis känns som en hyfsat vital ingrediens för en schysst Janssons va?

Ha nu en fantastiskt god jul var ni än är och vad ni än gör.

Här blir det Janssons utan frestelse.

GOD JUL!

0 thoughts on “God Jul och boys will be boys

 • God jul!! Hoppas du får något riktigt fint i julklapp av maken!
  Själv får jag inget av min gubbe, då vi inte byter klappar. Jag brukar köpa något fint till mig själv i stället 🙂
  Har jag tur får jag ett paket att öppna av mina grabbar iaf.
  Nu ska jag gå o sminka mig för andra gången idag, gjorde nämligen misstaget att läsa alla kommentarer om dåliga presenter/julklappar hos Mona. Skrattade mig harmynt kan jag säga!

 • Det verkar son min sambo och din make är lite lika! Sambon har lekt med min systersons julklapp i veckan och det är en radiostyrd helikopter. Han var ju tvungen att kolla hur den fungerade så han kan lära honom styra den ikväll och han sa flera gånger att han den här är nog till mig och jag måste nog ha en sån själv!! Än har han inte köpt sig nån men det dröjer nog inte 😉

  Önskar er en riktigt trevlig och fröjdefull jul och ge doggisarna en extra köttbulle från mig och Wirrepinnen!

 • Här leks det med den stora bilen. Brist på snö, sand och vatten inne hos mina föräldrar men sexåringen ger den 10 tomtar av 10.

  God jul!

 • Du har varit en riktig glädjespridare för mig….och det är härligt….dina hundar är kärlek och då är människor snälla…..min son fick en elektrisk bilbana i julklapp ett år….av sin far förstås….problemet var väl att sonen föddes i oktober……samma år……..och när han var stor nog fanns inte den kvar i helt skick……Ha en fantastisk Jul…..och krama vovvarna från mig…./Christina

 • önskar dig en skön god jul!!
  själv har jag haft en jääävvliigg lugn jul.. med min mor,lillbrorschan, o morsans kille o vårt vilda murmelhunden 😉
  brorsan kan faktiskt köpa rätt så bra julklappar.. inga konstiga tekniska prylar ( än så länge, vetefan hur han kommer o bli mot sin framtida flickvän *fniss*)
  imorrn e det vrooom te Vgda o fira hos ena syrran.. dit all lilla tjocka släkten kommer o snickelisnackar o äter så vi jäser åt alla håll!! ;-D
  ha det så gött du!!! 🙂

 • Konstigt att så många män verkar stöpta i samma form 😉
  Jag slappar i soffan efter en bra julafton. Maken överraskade med en Le Creuset gryta som jag önskat mig men aldrig trott han lyssnat när jag pratat om det .
  Jag är nämligen helt övertygad om att när jag pratar med honom , att han sitter o tittar på mig o tänker , nu maler hon igen, kan hon aldrig vara tyst.
  Men , plötsligt så händer det!
  Caterade maten var toppen , alla var nöjda. Dotterns Golden fick ett paket m prinskorv så han var väldigt lycklig 🙂
  I morgon blir det till att packa för på torsdag ✈

  • Antar att du såg svaret från maken på vad min sämsta sida var “hon är aldrig tyst”. Vilket betyder att jag VET att han sållar och inte lyssnar på 99% av det jag säger – så du har min medkänsla när det gäller att din make VERKLIGEN lyssnade. Kors i taket och allt det där 🙂

 • God fortsättning på dig Victoria! Ditt och Christinas två rim gjorde riktig succé. Alla trodde det var rimstuga.se men jag sa att det var mina nätkompisar som är så duktiga.

  • Hihi….du berättade inte en en av dina kompisar var lite lätt påverkad av alkoholhaltiga drycker va…..:)…..men det hör liksom till dagen före julafton…..ha en fin fortsättning….:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.