Dagen i korthet

Vi somnade ju som sagt skitsent igår eftersom vi var fullt upptagna med att vara på lokal med klackarna i taket och handen på höften.

Sen ställde vi klockan för att inte missa Ullared, och efter det var vi extremt trötta. Jag kröp ner i Admin Ankas säng och pysslade lite med mina smurfar medan maken sov vidare i sovrummet och Ankan vilade sig lite och pratade lite bredvid mig. Det kallar jag fredagsmyz. Fast på en söndagmorgon.

Efter det tog vi oss i hampan, klädde på oss och gick ut i stora staden. Med förhoppningen att lite affärer skulle vara öppna eftersom det är december och snart jul. Givetvis hade de inte börjat med söndagsöppet. Förutom den stora väskaffären, som har mer generösa öppettider än Pressbyrån.

Så jag råkade köpa mig en väska. Eftersom jag vill ha en SKITSTOR väska där jag hittar saker och får med mig allt och lite till. Med massor av fack.

bild 3

Och ja – den är stor. Men SÅKLART inte stor nog för att vara en riktig zombieapokalypsväska. Trots att jag fick plats med iPaden i ett ytterfodral och min Kindle i det andra ytterfodralet. Hur jäkla svårt skall det vara att hitta en väska som sväljer allt och fortfarande ser ut som en handväska istället för en portfölj eller en jäkla övernattningsbag?

Avdelningen dagens ilandsproblem. Jag är lite sur.

Efter väskköp, promenad och lite lunch på lokal gick vi till Ica för att köpa enorma mängder godis och väldigt lite mat. Där hittade vi den här, som båda varit nyfikna på sen reklamen för den kom.

bild 2(5)

Om man säger så här. Den var så vidrigt äcklig att den enda som gillade den även är samma familjemedlem som tycker att kattbajs är en delikatess. Liten fullkomligt slukade drickan efter att vi hade totalsågat den.

Och på Ica hittade vi även det här.

bild 1(3)

Jag vet inte riktigt, men känns det inte som att någon med lite taskig koll på frukter och dess utformning antingen har lagt fel artikel till rätt skylt eller vice versa? Eller är det jag som har missat någon helt ny äpplesort?

Då var det dags att knata hemåt i skymningen, och även om inte tomten är på plats så är det en smula vackert i hamnen när de har adventspyntat sjöbodarna.

bild 2(4)

Nu längtar jag ännu mer efter hulahulandet. Och hoppas på morgondagen.

Till sist kom vi hem, och jag fastnade med de omålade naglarna i pälsen på en hund. Naglarna som hållt måttet i flera veckor utan gellack, och så hann jag inte måla dem innan det gick åt skogen.

bild 1(4)

Så jag avslutar dagen med att vara lite lite gråtfärdig över att en nagel gick av långt ner i köttet medan de andra fortfarande är långa med lite sprickor.

Det gör ont att helt plötsligt ha en fingertopp.

Nu skall den här nagelgurun vila sig lite på maten och fundera ut något revolutionerande för att fixa till den sorgliga nageln. Att laga den som jag gjorde med lillfingernageln är inte att tänka på eftersom delen som fattas försvann i havet av hundpäls.

Men jag tar mitt jobb som guru på stort allvar och återkommer i nagelfrågan.

Sådär, nu är det ryggläge medan Admin Anka stickar och fascinerat kollar på ett program om den jättestora Maerskbåten.

Jag vet inte vad det är med henne och just den här båten, men hon har ett borderline osunt förhållande till den.

Det var vår dag och kväll.

Ni då?

0 thoughts on “Dagen i korthet

 • Jobbat heladagen

  Tog en sväng inom den höggravida systerdottern med sambo o Toker och kittlade halft ihjäl lille Toker lr nåt sedan fick han visa mig styvfaderns nyköpta raggarbil

  Pratade en stund med en jobbarkompis om en person jag träffade idag som jobbat med hennes karloch fick bekräftat det jag misstänkte att personen säkerligen klarar sin utbildning läroaktigt men har inte den vanliga kompetensen att utföra själva jobbet, vilket jag klurade ut efter att träffat personen 1 dag men tack o lov var vi inte på samma avdelning även om man hjälps åt o har morgon/fm/ lunch pauser ihop

  Hem o återlämna bil till modern o växla några ord med henne

  Sen dog jag i soffan med dator i knät o ett halft öga ibland på tv:n och svär över att king.com ändrat sin sida så jag kan inte logga in längre, står att min mailadress inte finns trots att jag var online för några dar sen, em kompis har samma problem o verkar ha nån halvtaskig supportsida eftersom verkar bara kunna skriva till supporten ang själva spelen inte om inloggning

  var väl typ min dag

 • Eftersom det var snöblandat regn i Tallinn så fick vi lov att offra oss med ett andra spabesök. Fast idag blev det inga behandlingar, bara 750m simning & 4 olika sorters bastu samt bubblande. Hann även med KGB-museum & lite fika. Däremot var inte flygturen någon höjdare där hela planet krängde kraftigt, både vid start & landning 🙁 Har dessutom precis som dig lyckats dra av en nagel långt ner, aj så ont det gör!

 • Mina avbrutna naglar är glänsande men ofärgade. Det vore ju trevligt att få ha lite färg på dom till jul åtm. så nu vill jag veta hur gurun löser det stubbade problemet!

  Själv har också en dragning till stora väskor, fulla med bra-att-ha och alltså för tunga för mig att släpa på. Jag har gett upp och går och drar runt en sån där på hjul… eller så sållar jag hårt och lämnar hälften av det där som jag säkert kommer att behöva, hemma. Ibland slår det in och jag behöver det, ibland inte.

  Idag har jag stökat runt här hemma, glott på en massa sport (skidor, både längd och alpint) samtidigt som jag försökt lista ut hur jag ska avsluta min sjal (har inget mönster så jag bestämmer mig lite vartefter) och knaprat alldeles för mycket morötter och finska pinnar (inte samtidigt).
  Nu ska jag slita mig från datorn och testa om den senaste idén kan bli något…

 • Det låter som en relativt trivsam dag, nagelförlusten till trots.

  Själv befann jag mig i ett stillsamt Noréndrama som innefattade familj och julfirarplanering. Tyvärr är jag lite för medveten om internets förmåga att sprida saker för att delge er någonting, mer än att det hade gått att skruva hysteriskt roligt och räckt för att serveras i minst tre akter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.