Ställa klockan och anmäla sig till Ullared?

Hur många mer än jag gjorde det?

Trots att jag och Admin Anka var på lokal till midnatt, och sen fortsatte prata skit fram till mitt i natten så gick vi upp i svinottan för att köa till Ullared.

Där, mina vänner, är skillnaden på Ullared och Ullared. För jag är överlycklig över att maken fortfarande glömt boka helg (och det gäller bara december ut), och lika lycklig är jag över att åka på kärringrally till plejset i fråga.

Så. Jag har ställt frågan förut.

Vem hänger med mig för att köpa fryspåsar och sen sitta i baren?

Det är rock’n’roll så det visslar om det hehe.

Glad första advent.

0 thoughts on “Ställa klockan och anmäla sig till Ullared?

 • Vilda hästar skulle inte kunna dra mig dit, allrahelst ihop med ett helt gäng kärr… Damer…. Så mitt sällskap blir du utan 🙂

 • Du vet att jag hänger med. Vi har ju bestämt att vi ska åka ihop, du och jag och Petra. Bara jag fick plats. Jag som var där för två veckor sedan kan shoppa bara liiite och sen hänga i baren med dig. Vilken bar förresten? Finns det en bar på Gekås? Restaurang och fik men bar…? Upplys mig, det låter härligt.

   • ETT GÄNG ?!?!

    Ehh…nu pratar vi om Ullared en lite byhåla, inte nån jädra storstad :D:D:D

    Finns nog bara sportbaren inne på Ge-kås och Harry’s utanför iaf om du tänkt dig nåt starkare än kaffe o dricka :D:D

    • Men jag veeet…men har inte pizzerian rättigheter med? Jag trodde iaf det fanns allra minst tre barer, men det var sportbaren jag menade. Så jag slipper gå så långt efter fryspåsarna.

     • Näe, det finns en annan, men inte säker på om de har rättigheter. Skitsamma, det finns en bar inne i varuhuset. Jag skall dit, och så skall jag till skoaffären, för den gillar jag. Min plan so far.

     • Hmm… Stantons hette pizzerian, hade för mig Harry’s tog över men möjligtvis den finns kvar… de har jag ingen större koll på ute i Ullared 😀

      Skoaffärerna menar du väl ??

      För finns ju 3-4 olika skoaffärer 😀

 • Jag va oxå uppe med tuppen och hängde på låset. Så nu får jag vänta och se om jag lyckades få en plats. Jag kan gärna hänga med dig i baren bara jag först får köpa en taklampa 🙂 Och fryspåsar så klart 🙂 Jag har aldrig varit där så det ska bli najs 🙂 Hoppas vi ses…

 • Jag hängde på låset , vaken var jag.
  Sovmorgonar har min kropp aldrig insett värdet av. Min knopp däremot skulle älska det.
  Om jag hann i tid ses vi i baren .
  Ha en skön söndag

 • Jag fick lov att ställa väckarklockan så att jag skulle kunna anmäla mig. Så nu hoppas jag verkligen att jag fått en plats! Jag “måste” ju med, för jag ska ju få en plakett (eller vad det heter) av dig då! He he!!

 • Eftersom jag inte sover särskilt länge på morgonen så var jag inne 9.02 och bokade bord på Harrys, resten fixar vi ju själva, eller hur? 😉

 • Hmm, testar att kommentera igen eftersom det inte funkade första gången 😉
  Jag har inte anmält mig pga att det blev både dyrt o krångligt eftersom jag måste ta mig till Stockholm på fredagskvällen o bo på hotell natten till lördag…o sen ta mig hem från Sthlm igen på söndagen.
  Synd för det skulle ha varit sjukt kul att träffa alla!

 • Du hinner lära dig instagramma tills dess. Dessutom är det ju en hel flock som ska dit, alla får ju se till att instagramma under samma hashtag, jag orkar inte bevaka flera stycken 🙂

  • Jamen okejrå. Jag VET ju hur man gör, jag råkar ju bara inte tycka att det är så kul med insta…men vi fixar en hashtag…såklart.

  • Det är bra PGW, tjata på! Jag kanske t o m har skaffat något tekniskt som man kan använda instagram på tills dom åker, så då kan jag också vara inne och kika. Men hula-tomten kan jag titta på i mina gamla datorer, så den vill jag se snarast!

  • När tomtejäveln och slingorna sitter på båten. Förra helgen råkade ju somliga göra andra saker och denna helgen är ju Admin Anka här och myser. Det går inte planenligt, men å andra sidan kommer han ju stå där till april ngn gång.

    • Hm nej, det har du rätt i, det hade jag inte tänkt på. Men jag vågar nästan lova att jag inte kommer ha mer än en liten plastkasse. Däremot är jag ju inte känd för att packa light när jag skall åka någonstans. Jag har en täckt släpkärra, den kanske inte är en dum idé att haka på?

 • Hade gärna hängt på låset, men var mitt uppe i morgonarbetet, upptagningar, frukostbestyr + telef kontakt med sköterskor på jobbet osv osv

  Men nån timme senare slängde jag iaf iväg en anmälan till Harry’s iaf, så mu återstår o se om man fick plats eller inte, tänkte att dels e säkerligen alla hotellplatser tingade redan och att nån lite längre ifrån ev kunde få en sängplats så därför nöjjde jag jag mig med Harry’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.