Tomten kom tidigt i år!

Tack för infon om förbundskaptener. Men jag fattar ändå inte riktigt, Bengan var ju klädd i träningsoverall och mer… med i matchen? Medan Snusk-Svennis och Hamrén ser ut som nobelpristagare?

Såg ni förresten Markoolios sjungande utanför hotellet? JÄTTEROLIGT var det.

Och jag vet att jag är dödstrist fortfarande, jag skall förhoppningsvis till farbror doktorn imorgon och bli frisk och rolig igen.

MEN…under tiden kan jag visa vad som kom med posten idag. Den uppblåsbara tvåmeters tomten. Med hulakjol. Som med andra ord redan till helgen skall stå på akterdäck och vinka till de som går på strandpromenaden.

1.  Jösses som jag längtar.
2. Fan ta mig själv om jag inte är frisk och kan smyga ute och kolla reaktionerna på folk.
3. Målet är att båten skall hamna i lokaltidningen. Igen. Fast förra gången var det inte lika kul. Då var det inbrott medan vi låg och sov. I båten. Skitroligt att vakna till att någon har knatat omkring och snott grejor en meter ifrån vår sovplats. Framför allt jättekul att de snodde min dator som jag inte hade backup på. För jag är ju en skillad datanörd så sånt händer ju inte mig. Jo, jag har backup nu. Man lär så länge man lever.

En väl förpackad hulatomte. Längtar ni med? Jag älskar eBay osunt mycket.

bild(16)

Och hörrni, idag har jag inte glömt att det är Montazami. Skall vi kolla?

Uppdaterat:

Maken kunde inte hålla sig från att packa upp tomteskrället för att klura på vad han skall köpa för att få rätt ström till den. Han är mer nyfiken än jag.

bild(18)

Ja, jag smygfotar alltid honom. Ibland står han inte still.

bild(17)

Nu står den lilla raringen här. Och jag ber om ursäkt, han är inte två meter utan “bara” 1,8. Två centimeter längre än jag. Som vi skall hula ihop i vinter.

0 thoughts on “Tomten kom tidigt i år!

 • Jag som trodde att han rörde sig snabbare än sin egen skugga… eller hur det nu var…

  Jag kommer inte kunna låta bli att titta på den där tomten under nästa månad, båten kommer nog vara årets julbild på datorn!

 • Först och viktigast: krya på dig!!
  Sedan: den där tomten är ju svårt ful- och det är fruktansvärt roligt att ni ska rigga upp den på båten, skrattar redan högt åt alla smakpolisers kommande frustration… ser fram emot fortsättningen!!

  • Tack. 🙂

   Men den är ju så ful att den blir snygg? Hehe. Den kommer göra succé och jag längtar ihjäl mig. Har nog aldrig varit så glad över kommunens webbkamera i mitt liv.

  • Skitkärring. Jag satt och anade att jag skulle få den på volley 😉 det var ju det där med att läsa innan man skriver.

   *ilar genast in*

     • Tja, för mig var alternativet att sakna en tand värre. Jag jobbade hårt på den bilden. Och så hade jag tur att träffa två pärlor på käkkirurgen.

      Men då låter jag bli att dra några närmare beskrivningar då, så du inte slutar läsa? *s* Och vad du gör, youtuba INTE “sinuslyft” – det ligger autentiska filmer där. *tänker INTE titta själv*

     • Vi kan ju säga så här, om jag någonsin hade funderingar på att ersätta min, sedan ett par år, dragna tand…så kommer det aldrig aldrig ALDRIG att hända. Varken tandplågare eller näsblod känns…kul. Och nu kommer jag inte kunna låta bli att youtuba. Fan.

 • Helt på allvar: GÖR DET INTE.

  Jag har varit på nivån att jag behövt dubbla sobril för att lägga mig i tandläkarstolen, till att göra det här ingreppet (som jag nu helt rart för din skull låter bli att beskriva, och GE FAN i att youtuba) utan annat än rejält med bedövning. Det går. Men man måste NLP:a sig själv och nu är mitt värsta gjort, nu ska det bara läka och sen skruvar de dit en ny snygg tand som aldrig kommer spricka och aldrig få hål. Och jag blir 25 lök fattigare…

  • You and me both. I Norge är det ju standard med “röd saft” hos tandläkaren, som är något slags lugnande som knockar en häst. Jag vill bo där, det är inte rättvist. Återigen, hur ÖVERLEVDE du? Och sen tänker jag på mormor, som trillade när hon var 89 och hennes brygga blev skev. Hon vägrade löständer, försäkringen pyntade för en ny brygga och hon pallade ett tandläkarbesök där de satte in skruvar i HELA överkäken för att fästa bryggan i. Jag var med henne, och följde med henne hem sen. Snacka om stålmormor. Jag minns inte hur många skruvar det var, men…en är liksom för mycket.

   Men att säga att jag inte får youtuba det gör ju att det blir som ett gigantiskt myggbett man inte får klia på! STACKARE.

   • Det är inte synd om mig. Jag kan äta shåkkela. Fast det är klart, jag fick penicillin i förebyggande syfte, så jag kan inte dricka sprit. Å tredje sidan är sista dan imorrn, så sen kan jag både äta shåkkela och dricka sprit. *s* Och jag kommer få en skitsnygg tand där sen.

    Dessutom är jag lite stolt över att jag klarade det så pass friktionsfritt. Man blir stor och stark av att göra saker som egentligen är lite för läskiga. Och det här moderna “medveten närvaro” – allvarligt, vet du hur effektivt “medveten frånvaro” kan vara? Ujujuj om jag skulle berätta vart jag fantiserade mig bort medan han höll på att hacka i truten… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.