STOPPA PRESSARNA

Jag beklagar min långa tystnad, den beror dock inte på någon som helst bitterhet, utan snarare på att jag har suttit i möte nästan hela dagen där det har pratats om saker som min blonda skalle är svindålig på att fatta. Det betyder total koncentration. Så att jag åtminstone kunde fatta något.

Och ja, jag har suttit i möte och försökt se dödens seriös ut trots att jag har haft en bajsliknande färg i ansiktet. Trots att jag försökte tvaga och tvätta bort det värsta runt munnen. Väldigt beklagligt var det att exakt ingen frågade om jag hade varit utomlands, så jag misstänker att de bara undrade om jag hade någon udda leversjukdom, kanske en släng av hepatit. Eller att jag hade snubblat i rakt ner i sminkburken.

bild(3)

Notera gärna två saker. Det ser ut som att jag har påsar under ögonen. Det har jag inte. Har aldrig haft. Men tydligen sprayade jag även lite extra där, för den lite piffigt hålögda looken.

Den andra saken är, för er som läser Mona och har koll på hennes inlägg om saltvattensprayen. Där hon lade ut en “katastrofbild” på sig själv från Egypten.

JAG SER LIKADAN UT EN HELT VANLIG DAG.

Utan vare sig saltvattenspray eller en sol- och baddag. Håret lever sitt eget liv, sliter sig ur tofstrulsen och får en distinkt Einstein-look (alternativt Nutty Professor) utan att jag har en aning om det. Slutsats, jag ser ut som Monas värsta katastrof. Hela tiden.

Så, bajspåsar under ögonen och stålullshår som vackert ramar in det…änglalika ansiktet?

Övrig upplysning när det gäller överdosering av brun utan sol är att man även får det i näsan. Det lärde jag mig först ikväll. Jag snöt mig, trodde att jag hade drabbats av obotlig underlig sjukdom där symtomen var brorange (brunorange) snor. Sen sansade jag mig och mindes att jag knarkade BUS igår.

Och så till den riktigt stora nyheten, som jag har väntat på i så många år.

Anders Borg har klippt av sig hästsvansen!

bild(4)

Är det klippt för Alliansen nu?

Och som vanligt hundsäkrade jag lägenheten innan jag gick på möte. Den här gången trodde jag att jag var helsafe, men icke då. Den lille påhittige hade slagit eget personligt rekord, genom att rota fram och riva ner ett tomt flak med ölburkar för att gnaga lite på allihop och suga i sig slattarna. Hundar skall inte tycka om metall, eller öl. Kan hundar bli bakis?

0 thoughts on “STOPPA PRESSARNA

 • Så farligt brun ser du inte ut på den bilden, på de tidigare bilderna såg det verkligen ut som du suttit på en snöig alptopp med folie under hakan.
  Frisyrstilen känner jag igen, jag har periodvis en del självfall (mer vågor än krull) och med lite fukt och vind så brukar det bli en liknande gloria av “hårstrån på rymmen” om jag försöker få någon ordning på det.

  Det lät som hundarna (Liten) fått sin första fylla, så du lär väl bli varse om hundarna blir bakis…

  • Näe jag såg det, ljuset luras. Det syns på färgen (eller bristen på färg) på läpparna att jag inte har en helt normal ansiktsfärg. Men jag ser inte smutsbrun ut som jag gjorde inatt och imorse 😉

   I feel you. Jag har likadant hår. Idag var inte krullväder, så jag sket i att stryka det platt – det hade ändå blivit stålull av det i pissregn och orkan. SÅ snyggt.

 • Ja BUS kan ställa till det. Ett barn till mig lånade min hudlotion (med lite bus i). Kommer hem och berättar att hon besökt skolsköterskan i panik då hon var helt flammig på kroppen. Försökte att inte skratta, jag försökte faktiskt

  • HAHAHAHA det där går fan inte att INTE skratta åt. Kommer osökt att tänka på förr i tiden när man smorde in sig för att se lite piggare ut men råkade glömma tvätta händerna. Jävligt svårt att ljuga om att man absolut inte hade använt BUS när handflatorna var smutsorange. Jösses.

   Och så vill jag veta vad skolsköterskan sa? Eller gjorde hon som skolsköterskor gör mest? Lagar allt från skoskav till hjärnbränna med en alvedon?

   • Ja, typ kastanjevatten! Hmm om jag minns det rätt så kunde skolsköterskan inte fundera ut vad det var och bad avvakta eller doktorbesök nästa dag. Under dagen klurade ungen ut hur det nog kunde förhålla sig tillsammans med kompisar. Hade sååå gärna velat vara en fluga på väggen och lyssnat in på den

  • Mmm…för jag verkar ju behöva den? Jag ser ut som du gör efter en heldag på båt i Egypten med salta bad utan att bada ett endaste dugg. Det kallar jag katastrof. Vi är så jävla snygga.

 • Alltså, den där jycken _förtjänar_ att vara bakis, som han bär sig åt. Du får ta honom i öronen, stirra honom stint i ögonen och..ja, du vet. :p

  • Det verkar som att du bara fick första raden av min kommentar… Jag prövar igen! Jag ställer mig till skaran som hittat hit från Monas blogg

     • Men varför. Jag har ju ingen som helst begränsning på ord i kommentarerna. Som du redan har sett antar jag. För det skulle ju även begränsa mig själv (oh ve och fasa!). Inte för att det skall spela någon roll, men skriver du från dator eller telefon?

 • Ja hundar kan bli bakis. Däremot kan de troligen inte dra någon slags slutsats av det. Lite som studenter här i Uppsala första tiden de är här.

 • Jag skriver från min telefon och jag har ju inte skrivit jättelånga kommentarer heller. Såg att det bara kommit ett hehe på nya inlägget här ovanför också! Är det för att jag gjort smiley? Prövar ett inlägg utan så får vi se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.