Jomen jag lever

Herregud vilka toppar och dalar. Jag vill bara mest rapportera att jag lever men är sjuk, maken lever snart inte alls eftersom det där rosaskimrande återseendet igår litegrand suddades ut av en helvaken natt lyssnandes till en kakafoni av snarkningar, klapprande tänder, argt sömnprat och fjärtar som muskötskott.

Och det var nästan världens längsta mening.

I övrigt besparar jag er bild till det här inlägget, jag har en, men den är väldigt otrevlig.

Hasade mig ut på markerna i skogen med två jävligt uttråkade hundar, de fick upp spår och drog som en avlöning. Nu pratar vi om hundar som i vanliga fall inte hittar en godisbit om den så ligger framför näsan på dem, så det var en smula förvånande. Och det var bara att glömma att de kom på inkallning.

Knatade efter, såg en jäkla massa fågelfjädrar, trodde jag. Det var det inte. Det var päls. För hundarna stod och stirrade på bakpartiet av vad som en gång varit Bambi men som numera var Bambis lik, dagsfärskt och lemlästat av en varg.

Först tog jag upp kameran och fotade. Sen kom jag på att det var jävligt mycket läge att dra därifrån, MED hundarna.

Det känns ju fint. Med varg runt vårt torp i skogen. Där hundarna alltid springer lösa. Jomensåatte?

Sen feberfrossade jag mig själv till sömns på soffan.

Nu skall jag förflytta min sorgliga lekamen in i sängen.

Man får sjukt mycket bloggmaterial när man gör inget alls och är en ynkedom.

0 thoughts on “Jomen jag lever

 • Glitter&glamour eller?vi har mycket vildsvin här,har en hund som blev attackerad ,63stygn blev det,jävligt läskigt när”naturen kommer så nära”ps tack för ingen bild (har precis ätit middag)

  • Ja sjukt mycket glamfaktor, och vi har vildsvin en masse på det jäkla torpet med. Men de har vi inte brytt oss om, men en varg bryr jag mig om. Sen kan man ju undra exakt hur tiltad jag är som ställer mig och fotar innan jag går därifrån?

 • Varg? I DINA trakter?? Jag gissar mer på lo – men det är ju inte mysigare att möta ett sånt med två hundar med kottar och kolasås i öronen.

  Gott att du lever i alla fall.

 • Jag saknar dig här i Dominikanska. Här händer det inte överdrivet mycket. Jag har börjat dricksa min PT Manuel och jag tror han har använt pengarna till att göra flätor i håret för dem visade han upp väldigt entusiastiskt idag. Han har även börjat kalla mig baby och när jag har tränat klart ber han Gud välsigna mig. Hur jag förstår det här har jag ingen aning om för han kan inte ett ord engelska och jag kan då rakt inte spanska.

  Annars har jag haft en lugn dag eftersom hela ressällskapet åkte och simmade med delfiner men jag tror att de egentligen bara låtsas vara gulliga små vattenhundar och egentligen är riktiga assholes. Man ser det i blicken liksom. Så jag avstod.

  Krya krya!

 • På den tiden jag hade Jack Russel hundar så nöjde de sig med att rulla sig i älgskit var gång vi var ute i skogen, det var inte så mycket glamfaktor på det heller kan jag meddela. Tack o lov eller nåt så var hundarna vita så det syntes verkligen var man (inte) kunde ta i dom. Att dom sen var överjävliga på att jaga grävling var en helt annan historia, (läskiga djur och läskig jakt)
  Krya på dig nu så ska jag ta min onda mage o krypa till soffan :-/

   • Japp stackars oss men du har iaf en stor och en liten som kan mysa med dig…….jag har “bara” en sambo som har näsan (och fingrarna) begravda i gitarren eller näsan i noterna rättare sagt. Så han nonchar mig fullständigt just nu

    • Du menar hundarna som på förmiddagarna enbart utnyttjar mig för makten över maten, och sen springer och lämnar skor i ansiktet som tack för kaffet? Jättemysigt. Verkligen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.