Jag blir hellre jagad av vargar

Eller kanske inte. Men det är ett close call.

Jag är lite tvärtom, jag sover ytterst uselt när jag har feber, och natten till igår sov jag max en timma. Man skulle kunna säga att jag var lite bängo i skallen igår. Och svinförbannad på maken. Vad är grejen med karlar och sättet de väsnas på nätterna? Och det måste bli värre med åldern, för jag kan inte för mitt liv minnas att pojkvänner från yngre tider lät som sågverk på nätterna?

Kommer ni ihåg min räddning från i somras? Hörlurarna? Det var dags för dem igår kväll igen.

20131117-110755.jpg
Förkylningsvagel i ögat och munsår. Snyggheten personifierad.

Som jag har sovit. Men jävlar vilka drömmar man får när man blandar ljudbok (Cirkeln) och feber. Jag vaknade medan jag höll på att såga av mig mitt ben med en sån där liten figursåg man hade i träslöjden. För att bevisa att jag kunde vara en supermodell även utan ett ben. Och jag hade leopardtofflor.

Jag är lika slut i kolan idag, och vet inte riktigt vilket som är värst. Att inte sova alls eller drömma fullständigt absurda drömmar.

Det blir en stillsam söndag.

Vad gör ni?

0 thoughts on “Jag blir hellre jagad av vargar

 • Usch, krya på dig! Vi softar – härligt! Det blir väl en promenix vid Leccosjön och sen letandes info om road-trip till nordkapp med HD… känner mig tveksam!

 • Vi har strålande sol, plus tio grader, som en vårdag.
  Jag läser Kristina Ohlssons Davidstjärnor. Den är ruskigt bra.
  Samtidigt bakar jag knäckebröd.
  Krya på dig

  • Herregud, och så spår de den värsta vintern i historien. Det är sol och fint här med, men jag har noll energi. Jag hatar att inte ha energi. 😉

 • Promenad med minstingen, plockat en satans massa slånbär ..som minstingen tror ska bli till “vanlig” saft 😉
  För att inte krossa hennes hjärta får jag väl googla fram dylika recept oxå…
  De två större gör det bästa dom vet, kör resp åker bil 🙂
  Krya på sig nu! Det blir kväll idag med 🙂

 • Här i södra Småland skiner solen också. Har blivit en promenix med doggarna och bak av saffransskorpor och knäckebröd 🙂 Krya på dig eller försök njut av att bara ligga ned och vila 😉

 • Jag har jobbat idag. 8.30-17.30, innan dess var jag till stallet. Klev därför upp 06.40. Jag är inte morgonpigg, faktum är att jag är låååångt ifrån morgonpigg. Fy fan. Nu på kvällen häng med man och son, just nu mular jag i mig middag i form av varma mackor (ihopklämda i mackjärn) med ost och banan på. MUMS! 😉

 • En Annan Susanne says:

  Idag har det varit soffhäng och själslig reparation efter party igår. Lång promenad i solen, och nu i säng för att ta igen lite förlorad nattsömn. Men oj, vad det var värt det. 🙂

  Så ska jag bara hoppas att jag hinner somna innan sågfabriken där nere ska upp och lägga sig. Wish me luck.

 • Allt före åtta??? En helg??? Allt före tolv, säger jag! Fram till dess ligger jag gärna (fråga gärna min man vad jag menar med det – jag tror att vi har olika åsikter)!!! Fyllde på syre och (lite) d-vitamin mellan två och tre genom att ta en promenad på Järvafältet (naturreservat i nordvästra delarna av Stockholm). Sedan jobba, fixa mat, jobba lite till och slappa framför TV:n. 🙂
  Har varit låg hela helgen eftersom jag anser att maken inte tar mig (och att jag är kvar i äktenskapet) på allvar… Men det är ett helt annat problem… 🙁

  • Uscha, karlar som inte fattar sådana saker finns det gott om. De gillar att leka struts till det är för sent av någon anledning, och då kommer de på att det är dags. Hoppas det reder upp sig.

   • Det ska nog ordna sig – när jag har skällt och gnällt och bönat och bett brukar han “sköta sig” ett tag… Sedan börjar vi om igen… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.