Hoppsan

Jag har ju depp- och peppshoppat lite denna veckan. Det vet ni ju redan eftersom jag tvingade er att kolla på jeansen och stövletterna igår. Sen har jag råkat glömma att det kom ett paket från PV med två tröjor också. Som jag inte har visat…än. Tröjshopping är min sämsta gren, byxor, skor och handväskor däremot. Då är jag shoppingens motsvarighet till Zlatan. Men nu har jag även överdelar så jag klarar mig ett tag.

Precis nu insåg jag att jag hade en bortglömd tröja som jag visst hade råkat köpa denna veckan också.

För att fortsätta i sporttermer har jag gjort ett hat trick.

Jag säger ju att jag är ett oupptäckt fäschongeni. Kolla baksidan på tröjan.

20131109-220159.jpg

Jämför med bootsen jag köpte för längesedan.

20131109-220340.jpg

Och så guldbyxorna på det.

Ett hat trick som sagt.

Nu skulle det kunna hända att jag behöver en ny handväska på det.

Vill ni se en stjärna, se på mig?

0 thoughts on “Hoppsan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.