Förbereder mig för möte idag

– Tjena tjena (skakar hand) hur är läget?

– Fint som snus, själv då?

– Ja jag ser ju att du har varit utomlands, när har du haft tid med det eftersom vi pratades vid förra veckan?

– Ahhh…jomen jag tog en liten weekendtrip till Nepal och satt på en bergstopp inlindad i folie.

NÄÄÄÄ…det håller inte.

Så här såg jag ut när jag väl masat mig upp imorse. Nu syns det inte så tydligt, men det är väldigt mycket färg runt munnen, tydligen cirkelsprayade jag mer även där. Och så syns det att jag har en bred brun slinga vid örat ovanför telefonen.

Det regnar på tvären, blåser halv storm och ut skall jag med vita händer och ett solkysst ansikte. Rejält tungkysst på sina ställen.

Nästa gång (för jo, klart som korvspad att det blir en nästa gång) blir det plastpåse över hela håret, i duschen och kanske några färre cirkelsprayningar. För färgen på bröstet är skitsnygg.

Ansiktet kunde väl vara lite mindre bajsfärgat, men det är ju enbart mitt eget fel.

bild(2)
BÄSTA SVÄNGEN – HÖKARÄNGEN!

0 thoughts on “Förbereder mig för möte idag

 • Så farligt blev det ju faktiskt inte…såg värre ut på bilden från igår 😉
  Tror inte heller att Nepal-ursäkten funkar, hihi
  Lycka till på mötet!

  • Ähum. Jag borde ha lagt en före-bild bredvid. För det är mer idag än igår, men det var mörkare när jag fotade igår. Jag känner mig som ett trafikljus. Fast brunt. Och jag är vanligtvis bårhusblå. Men som sagt, lite mindre nästa gång och det kommer bli asbra 😉

 • Jag har lite svårt att skriva nu. Jag har försökt kommentera men jag skrattar så jag nästan gråter och vill inte blöta ner t-bordet 🙂
  Men du är så fin, så! Det ser verkligen naturtroget ut, jag lovar… 🙂

  • Hahahaha…NÄ det gör det inte och jag VET det. Nästa gång kanske jag skall testa dylika ting när jag inte behöver visa mig bland folk?

 • Jag tycker att Nepal var en STRÅLANDE ursäkt, du är väl bara inte världsvan nog att försöka dig på den. *fnork* Själv kör jag med a whiter shade of pale såhär års (och värre blir det ju) – oftast tycker jag att det ser rätt..blekt…ut, men just nu känner jag att det är nog inte så dumt ändå. Fast helst hade jag nog tagit en weekendtripp till Nepal eller nåt. VAR ÄR SOLEN?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.