Det här med snarkningar

Först spenderade jag natten med att inte sova så himla mycket bredvid riddaren av det klapprande dasslocket aka DJ Grandfather Snore och Snoop Doggy Dogs. Sen åkte vi i svinottan på motorvägen.

Min hjärna har stängt av. Lagt ner. Sagt upp sig från lång och otrogen tjänst.

Det enda jag längtar efter nu är en natt i lugn och ro i mitt krypin i Göteborg. En natt utan både riddare och dogs. Eftersom de allihop ligger i stora sovrummet.

Sen gjorde det inte saken bättre att jag drömde att jag hade signat upp mig för en livstids prenumeration av trädgårdslökar. På Monas minlillatradgard.nu. Jag dödar orkidéer. Och har en stenlagd trädgård. Lökar har jag två, och har haft sen tonåren, behöver inga fler. Men är ni intresserade så kan ni ju kika på erbjudandet inför jul, jag var tvungen att kolla imorse i ren skräck över vad det var jag hade gett mig in på. Om man inte är en orkidémördare så såg det ju för all del jättetrevligt ut.

Får man gå och lägga sig snart eller?

0 thoughts on “Det här med snarkningar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.