Vuxna män gör saker tillsammans

Jomensåatte jag är i Göteborg igen. Och den här dagen har haft en jäkla massa olika teman. Men vi fokuserar på den senare delen av dagen.

Under eftermiddagen när jag och lurvarna klev in genom dörren var det till att börja med kliniskt rent och städat. Och jag fick en smärre chock. Eftersom jag inte minns när maken städade frivilligt sist.

Antingen har han haft något slags fest i form av Playboy Mansion och varit tvungen att städa upp efter alla sina damer, eller så har han varit jävligt uttråkad. I ärlighetens namn struntar jag i vilket, så himla värt en Playboyfest om det betyder att han städar utan tjat. Då får han vara Göteborgs Hugh Hefner.

Sen trodde jag inte att maken skulle komma hem, men han kom hem med besked. På släptåg hade han en polare i  grannskapet. Och nu är det Playboyfest, minus boysen och de snygga brudarna. Mer kanske en gubbfest? Utan babes. För det började med att maken sa till sin kompis:

– Jamen skall vi ta och duscha då?

Och in i badrummet på nedervåningen knatade de båda. Lite rart tillsammans.

Som bonus råkar vi ha ett rätt taskigt fönster i det badrummet.

badpojkar 2

Det var lite för svårt att låta bli att trycka upp kameran i båtfönstret kan man säga. Och de där två äldre herrarna har känt varandra sen lumpen, så DE bryr sig inte ett smack tydligen. Eller ja, de kanske hade brytt sig om de hade vetat att jag fotade. Men det man inte vet har man inte ont av. Har jag hört.

Sen började gubbfesten. Nu sitter de här.

badpojkar 1

Medan jag sitter i soffan och är kollapstrött efter dagens strapatser.

Tydligen skall det bastas också.

Men om man skulle ta och dra tillbaka till Sibirien då?

Jag tror inte ens att den där gubbfesten skulle notera varken närvaro eller frånvaro.

Den där sängen på övervåningen är i alla fall galet lockande just nu. Och om jag försvinner så kanske deras babes kommer.

Men då blir det ju åtminstone städat. Så värt det.

0 thoughts on “Vuxna män gör saker tillsammans

  • Jag misstänker att om du drällde ner i samma outfit som de (vilket jag skarpt misstänker är typ ingenting) så tror jag nog de skulle upptäcka att du är där. Testa och streama reaktionerna? Jag går och gör popcorn medan du riggar kamera, okej?

  • Men herregud så gulliga dom är!!!såå glad att kläderna inte passade,snacka om Walk of shame…..jag är i swe, för att äta hummer,kalasa lite,träffa vänner…åker tbaks nästa vecka för att hämta hundarna 230 mil yess…hoppas dom inte blir för gapiga ikväll,det blir ju lätt så efter ett par berra,….

    • Jag är inte alls glad att de inte passade, de skulle ju för sjutton matcha sin matte. Skämselfaktorn är tydligen ganska hög i den här familjen 😉

      Oj, 230 mil blir en rejäl hundpromenad haha.

    • Absolut inte. Det stinker testosteron och skitsnack där ute fortfarande. Jösses vad jag är glad att jag inte satt där med dem 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.