Vissa dagar är roligare att gå till brevlådan än andra

Eller “när man får presenter av olika slag som man inte vet om”.

Idag fick jag en tröja av Selected-Jenny. Som jag snabbt insåg att jag behöver BH under, för vitsen är ju liksom att händerna skall vara PÅ tuttarna och inte ovanför. Och då är mina tuttar ändå helt okay, och inte direkt lovikavantar med grus i.

Men bra kvinna reder sig själv, och idag har jag varit så sjukt effektiv att det känns som om jag haft fyra händer. Minst.

Jag älskar den. Den har ju funnits skitlänge men säljer slut hela tiden. Nu är den min, och den är humor.

handtisha

Sen har vi ju min oerhört omtänksamma make som är bäst i världen på att köpa presenter. Som jag fick näsklämman av igår. För att jag önskat mig den i så många år, eftersom normala människor tydligen kan hoppa i vatten utan att hålla för näsan för att de på något vis stänger näsan när de touchar vattenytan. Det gör inte jag. Jag tänker så mycket på att jag skall göra det att vattenytan kommer för snabbt, eller att jag råkar andas in vattnet istället för att blåsa ut. I vilket fall som helst så slutar det alltid med att jag har hela havet i lungor och hals.

nasklamma

Sjukt snyggt. Och nu skall maken lära mig att dyka. Vilket jag heller, pinsamt nog, inte kan. Det har varit så svårt att lära sig dyka med en arm tidigare eftersom den andra är upptagen med att hålla för näsan så jag skall slippa supa saltvatten. Esther Williams skall jag bli! Och när jag visade den för PGW kom hon på ytterligare ett användningsområde. Jag slipper fislukten. Inte min egen, men makens.

Dessutom kan jag dölja den under mitt lite mer moderna Stig-Helmerska nässkydd.

Screen Shot 2013-10-09 at 7.43.58 PM

Louis Vuitton-solisar, blå anknäbb och näsklämma är ju så mycket fäschon det kan bli.

Och så fick jag en grymt oväntad present av PGW. Som känns lite passande i det här inlägget.

bok

En väldigt önskad bok. Och jag blir så glad över roliga saker i brevlådan. Mest glad i världen tror jag.

Snart skall jag och mitt arsle gå och lägga oss med just panikboken, och förhoppningsvis bli lite klokare. Med mindre sjukt onödig ångest?

Det kom fler saker i brevlådan. Men de tjyvhåller jag på till en annan dag. Idag fokuserar vi på olika kroppsdelar. Och paniken.

Jag är så jävla snygg.

Även utan paljetter.

0 thoughts on “Vissa dagar är roligare att gå till brevlådan än andra

  • Mmm! För att jag ju får insiderrapporter av somliga när det inte funkar. Och då får jag leta upp den fåniga koden. Jag är inte kompis med Bloglovin alls. Dynga.

 • Tröjan skitcool 🙂

  Det enda roliga jag fick i brevlådan idag var en st läslampa. Du vet en sån där man fäster på boken. 🙂
  Smidigt utomlands där de verkar ha missat allt vad sängläsarbelysning heter.

 • Men vad ska jag ha för padda då? Och hur får jag in alla bloggar jag följer i nåt snyggt flöde i den? Och hur i hela baljan kopplar man den till telefon och dator så de synkar? Och iCloud, hur funkar det??

  Du ser, jag får ju andnöd bara av att tänka tanken. Jag får gå och meditera över snygga fodral så länge.

  • Mäh. Om du har iFån så går det ju nästan av sig själv. Och istället för BL som aldrig funkar använder du en RSS-läsare. Tex Feedly. Och paddan behöver inte vara störst och bäst. Den minsta räcker långt.

  • Alla behöver en padda. Ett skapat behov. Men om jag tom skapade det på en dag för mamma så säger det en del 😉

   Tack. Ja. Tröjan är verkligen svinball. Med bh nästa gång. Haha.

 • och jag gick in och beställde byxorna från Plain Vanilla så nu ber jag en bön att M funkar 🙂 fast än har jag inte talat om det för sambon eftersom att jag egentligen har köpstopp. Å andra sidan vet han sällan vad det är jag har i garderoben så jag lär väl få göra en klassiker “åååh den gamla trasan har jag haft läääääääääääääänge”

  • Att mörka är det vi gör bäst. Jag gillade dem som fanken. Det gjorde däremot inte maken? Jag trodde karlar tyckte skinn var hett.

 • Visade klämman för maken -önskar mig!!! (För jag kan inte heller låta bli att skölja näsan och hela sammanhängande system varje gång jag hoppar i! )
  Efter det fick jag sitta o lära mig “fnys/stänga” näsan, det är tydligen så man gör när man hoppar i !!???? under överinseende av herrn..
  Sen fick jag läsa vidare ( nu när jag hade lärt mig;) ) och ser att inte du heller kan dyka!!! Phu, kändes skönt att jag inte var ensam om detta heller…uppvuxen och boendes vid havet så är det ju INTE ngt man pratar högt om 😉
  Kan jag komma på intensivkurs i sommar hos dig sen då?

  • Du. Här har det tjatats om hur man bara fnyser ut vattnet ur näsan i tio år. Kan jag inte så kan jag inte. Så jag VET vad du menar med att de bara inte accepterar.

   Och ja, det är pinsamt att inte kunna dyka när man är uppvuxen i havet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.