Ni som inte är så blonda som jag – förklara?

Jag såg den här. Om hur choklad förökar sig. Lösningen på alla världsproblem.

Jag blev så exalterad att jag skickade den till två väninnor. Den ena hade, helt otippat (inte), en chokladkaka hemma och testade. För att det var ologiskt. Och filmade. Medan vi båda satt i telefon och häpnade.

Jag fattar att den finns någon väldigt logisk förklaring till det. Om man är ingenjör. Det är inte jag.

Så om någon kan förklara hur choklad kan föröka sig vore det väldigt vänligt, för nu orkar jag inte kolla på den fler gånger och fundera över hur det funkar.

Om ni gör det så kan jag går igenom en veckas Gbg-jobb under tiden.

Deal?

0 thoughts on “Ni som inte är så blonda som jag – förklara?

 • Något om att man lär så länge man lever?
  *host* Möjligtvis en dyrköpt läxa… Men väry fun för oss dock 🙂

  Men det är nog som med allt annat (förhoppningsvis) …Intresset kommer svalna!
  Frågan är bara hur lång tid det kommer ta 🙂

  • Inte jag heller. Men det blir en extra chokladbit. Eftersom empirisk undersökning är gjort av väninna K som faktiskt dubbelkollade för den goda sakens skull.

 • Såg en förklarande film på Youtube också. Inte lika roligt men de jämförde två chokladkakor och det blir en smal remsa överst som fattas. Såg annars framför mig hur jag adrig mer skulle behöva köpa choklad, bara dela

  • Ja, det fattade jag med. Men fascinationen över att det blir just en helt ruta, det måste vara civilingenjörsexamen på det?

   Väninnan som testade på film nummer två delade den en gång till, och då blev den mycket mindre även om det gick. Men vad fanken, man kan väl lura sig själv? 😉 En bit blir ju ingen bit på det sättet.

 • Inte så himla konstigt. Den raden 2-3 blir den sim ersätter biten som tas bort. En fjärdedels ruta per bit. Och jag är blond. Och har ev nån examen i nåt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.