När man fantiserar ihop en ny man

Och ingenting alls har ändrat sig under den vecka man gått och trånat. Det händer inte ofta att jag trånar, det kan jag tala om. Men nu LÄNGTADE jag på riktigt.

Då blir det lite antiklimax när han kommer. Och allt är precis som vanligt.

20131005-112038.jpg

I soffan med dubbelskärm som vanligt. TV plus den fastlimmade paddan i handen, och pratar man med honom får man hummande och brummande till svar. För han klarar inte ens att ta in information från en skärm och lyssna samtidigt. Än mindre två skärmar.

Jag vet inte vad jag hade förväntat mig den här veckan. Att han skulle komma inflygande på en persisk matta, hoppa av och göra några tangosteg med en ros mellan tänderna för att sedan Hollywoodfilmkyssa mig så benen krullar sig. Och överösa mig med guld och diamanter.

Vi snackar om snubben som går och längtar efter helgen på hotell i Ullared (jag gör det inte). Sådana blir inte prinsmaterial på en vecka.

Men det här är rätt gött också.

Jag tror det passar mig bättre än en tangosnubbe.

Då hade han verkligen drivit mig till vansinne. Minus detaljen att kasta guld och diamanter på mig. Det skulle han för all del gärna få göra.

0 thoughts on “När man fantiserar ihop en ny man

 • Haha. Sådär brukar det ju se ut efter en del år …. men som du säger “ganska mysigt” ….. Och man vet var man har dom, så dom inte hittar på andra dumheter 🙂
  Ha de gott o ge gubben en kram

 • Tycker att det ser ut som en alldeles utmärkt lördagssyssla 😉
  Själv ska jag storstäda, vet inte när det inträffade sist och det passar perfekt idag känner jag. Uteväder? Nä!

 • Lite antiklimax känsla där då 🙂

  Själv sitter jag o velar om jag ska beställa en dator jag fick tips om lr om den egentligen e lite överkurs på den datorn att jag egentligen betalar för mer än va jag egentligen är i behov av, men samtidigt vill jag ha en bättre dator o inte den allra billigaste…. behöver ju en ny laptop men får alltid beslutsångest när jag ska köpa något dyrare

  För oftast säger inte specen mig å mycket (rena grekiskan för mig) utan jag bara använder datorn så länge det går :p

 • Visst låter det trevligt med den där tangosnubben som kommer in o strör blommor och diamanter och gu vet vad över en. Men jag skulle aldrig palla det!! Jag är sån att när någon drar ut stolen för mig, undrar jag vad fasen de håller på med…ge fan i min stol 😉
  Är så långt ifrån romantiker man kan komma, och det är gubben min med.
  Men såklart skulle det va kul att få nån blomma eller så någon gång 🙂
  Eller iaf svar på tilltal 😉

 • Nu ska vi se…tror du på tomten,tandtroll?eller att”plötsligt händer det”nej skulle inte tro det va?själv passar jag på att fråga saker som jag vill ha ja på,när det sen blir diskussioner är det bara att kontra med du sa ju så!evil i know….men lite lullullregn hade ju inte gjort ont

  • Tandtroll tror jag på. Och lite jultomten. Men med tanke på att jag fick åka in själv och köpa min vigselring en månad efter bröllopet så kanske det är att önska för stort.

   • Haha,det lät ju jävligt romantiskt….så det där med prinsen som kommer ridande på den vita hingsten(à la pretty woman)är väl bara att fetglömma,å andra sidan en gubbe på en trehjuling är väl inte så fel heller?och Btw han har ju redan halva kungariket och sin prinsessa.snippsnapp slut

 • Jag och maken firade tre år igår och tittade lite på vår relation. Vi sitter i soffan, paddorna stadigt i handen och tittar på tv. Ibland somnar vi, antingen samtidigt eller så löser vi av varandra. Vi är skulle gärna flytta till en öde ö och funderar på hur vi ska överleva fram tills det är dags om så där tio år.

  Vi inser att vi är värsta osociala pansjosarna men det som skrämmer oss mest är att vi trivs fruktansvärt bra med det här. Hur jävligt är inte det på en skala?

  Ibland är verkligheten lite tråkig. Men nu måste jag sluta, dags för Morden i Midsomer 🙂

  • Hahaha, jamen jag vet. Jag hade bestämt mig för en paddfri dag, men jag körde en Alfons Åberg och har inte släppt den ännu.

   En öde ö med WiFi och ström. Då skulle vi klara oss finfint. Och grattis på treårsdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.