Näpp…inte så miljonärskt alls faktiskt

Hela helgen gick jag och inbillade mig att jag var miljonär. Bara för att jag kunde.

Idag skrapade jag den jävla Schenkerlotten.

20131015_173023_resized

Och vann såklart inte en krona. Det betyder att de inte bara sumpade transporten, de höll även en kompensationsmorot framför ögonen på mig, och det slutade med inget alls.

Jag vet att det finns folk som vinner. Min mamma vann 10.000 på en trisslott, fd kollega vann 100.000 på en likadan lott. Och så har vi båtgrannen på bryggan. Som vann 35 mille på Lotto för ett par år sen.

Undrar hur det känns? Att vinna mer än en hundring. Allt över 100.000 tror jag hade gett mig en smärre infarkt i ren lycka. 35 miljoner vågar jag inte ens tänka på hur det skulle vara. Det är ju så sjukt mycket pengar att det inte går att ta in. Mina nerver hade antagligen inte fixat det, så jag hade vunnit pengar och en plats på sluten anstalt iklädd vita kläder med rumpan bar.

Men, jag spelar inte. Och det är ju liksom förutsättningen för att vinna.

Då kommer det deprimerande. OM man spelar, så är risken större att bli mördad, än vad chansen är att bli miljonär på spel, rent statistiskt.

Den statistiken känns inte så himla upplyftande när man inte spelar. För då kan jag bara “vinna” ett mord.

Och nu återgår jag till att ogilla transportföretaget som inte ens kompenserar. I väntan på den stora högvinsten på TV ikväll.

0 thoughts on “Näpp…inte så miljonärskt alls faktiskt

  • Själv spelar jag för en hel tjuga i veckan o gjort i typ 10 år lr nåt på hästar, började med att vi var ett gäng på mitt gamla jobb som spelade ihop, sen hade hon som fixade det vi skulle spela på köpt en andel i ett hästsytem till oss o givetvis var där en vinst på 5-6 000/andel och hon o en annan hade även köpt varsin egen andel så de vann ju dessa 5-6000 + 5-600 som det blev när vi på jobbet delat på vinsten. Sen dess har jag offrat en tjuga varje vecka, även om jag gått med storförlust o enbart vunnit nån hundring på sin höjd, men fortsätter att offra den här tjugan för vem vet en dag kanske det blir en stor vinst 🙂

    Sen köper jag ifs nån trisslott ibland, men inte så jätteofta brukar få i julklapp o födelsedagspresent av morsan som jag sen håller skrapandet på antingen till Toker kommer för han gillar o skrapa trisslotterna lr nån dag när jag tittat tillräckligt länge på lotten, nu har några jag växlat in från vinster som legat nån månad på bordet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.