Beauty is in the eye of the beholder

Och den här bloggen är inte så himla tjusig just nu. Eftersom den fortfarande ligger på sjukhus, och kommer så att göra tills efter Hollywoodfruarna. För att vi skall få plats här inne och hitta bloggens brustna artär som gjorde att vi fick lite kommunikationsproblem förra veckan.

Men utseende är ju faktiskt inte allt. Bloggen har ju en fantastiskt trevlig personlighet, och det vinner alltid i längden. I ärlighetens namn var den inte så jävla snygg innan heller. Så tanken är operationer som skall göra den helt frisk, plus lite kosmetiska ingrepp.

Hon den däringa “Admin” från kommentarsfältet i förra inlägget som tänker installera flöjtspelande gossar är min kompanjon/kollega/partner, en sjusärdeles bra kompis, tjejen med badankan i magen och den mest talangfulla jag känner. Av någon outgrundlig anledning älskar hon att dona med bloggar. Se henne som Dr Yang i Grey’s ungefär. Fast lite trevligare?

Så ikväll smäller det. Klockan nio (för en gång skull skrev jag rätt tid), och vi startar väl som vanligt vid 20:30. Ni kommer väl?

Nu skall den stackars bloggen hårdtestas. Sen kosmetika. Sist rehab.

Team Britt
(Som möjligen har tittat lite för mycket på Grey’s Anatomy med tanke på referenserna, om man nu kan titta för mycket på det)

0 thoughts on “Beauty is in the eye of the beholder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.