Jo det har varit lite tyst här idag

Men det beror på att jag brottas med lite blanketter. Jag avskyr byråkratiska blanketter och har skjutit det på morgondagen så länge det har gått. Idag går det inte mer eftersom det är sista dagen.

Nu tänker jag ta ett break, och måla om naglarna istället för att slita mitt redan lövtunna hår i förtvivlan. Jag minns inte ens när jag målade sist, men det var ju när lillfingernageln gav upp ett tag före Sibirienresan. Och den lagningen medelst gellacket var min mest lyckade hittills för den har fortfarande inte gett upp. Jag är en sån jäkla oupptäckt talang!

Så här ser det ut nu. Fortfarande väldigt plommonlila och jag är tokless på det.

bild(11)

Spänningen är olidlig om det kommer gå att laga stackars lillfingernageln en gång till. Och så vet jag inte vilken färg jag skall måla med.

Är det vad som kallas spänning i vardagen?

0 thoughts on “Jo det har varit lite tyst här idag

  • Nu är det fjärde gången på en vecka jag målar naglarna med gellack…följt instruktionerna till punkt å pricka men här behövs då ingen remover för att ta bort det. Skrap skrap med en nagel sen är det bara å dra bort… Är det jag som har teflonnaglar eller hur i hela får man skiten att verkligen sitta fast? Vad gör jag för fel?

    • Hm, jag följer ju absolut inga instrukioner eftersom jag har lite…svårt för instruktioner. Men en fråga först då, vad har du för typ av naglar? Tjocka eller tunna?

      Jag målar ju naglarna en gång per månad, max. Och orkar jag inte måla om allt så ruffar jag bara bort det översta och målar över. Det enda du måste vara supernoga med är just tvätten med rengöringen, så det inte finns ngt fett kvar på nageln, och om det bara ramlar av så testa det som jag gör, ruffa ytan på din vanliga nagel lite försiktigt med en snäll fil. Då fastnar lacket i nagelfibrerna lättare. Jag minns inte om jag har testat utan att göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.