Jag vet vad jag INTE skall packa i alla fall

Mina UGGs. De älskade älskade skorna jag har ute som inne, tofflan som är helt egal att gå med utomhus. Mina åkatågochsova-skor.

För de där omkringbärande hundarna har gått väldigt mycket omkring med högerdojan så den verkar ha upphört att existera. Om jag hade på mig dem när jag gick och lade mig igår, eller ja inte NÄR jag gick och lade mig utan snarare till jag gick och lade mig, och den ena är borta idag. Var har den tagit vägen då?

Antingen är det en jävligt filosofisk fråga eller så kan man undra vad de har pysslat med de tidiga morgontimmarna. Jag hittar den alltså inte på riktigt, och jag har letat överallt. Enda förklaringen är att de har ätit upp den, eller skickat den med husse. Finns inte ett spår av den.

Så jag skall tydligen inte ha några UGGs. Vilket är en smärre katastrof.

Sen får jag vatten på min kvarn, att allt ovanför Alingsås är Norrland, för somliga skrev att det skall snöa i Stockholm i helgen. Det snöar inte på sensensensommaren. Jag går inte med på det. Vi är ju för bövelen fortfarande ute och åker båt. Och så skall det snöa?

Jag visste inte att jag skulle passera någon polcirkel på vägen dit?

Och så läser jag hos Mona att det står en säng på tvären i trappan hos dem på grund av mig.

Jomensåatte det här känns ju som en finfinhelg. Inga UGGs, skoteroverall och avstängd trappa i finhooden.

Jag har ju inte ens åkt än?

0 thoughts on “Jag vet vad jag INTE skall packa i alla fall

  • Det är säkert maken som har gömt dojjan. Allt för att se ditt blodtryck skjuta i höjden. Vi tycker sånt är roligt nämligen 😀

    • Det räcker oftast att han existerar för att det skall skjuta i höjden. Och det har det gjort nu, men av en helt annan anledning. Det är varken makens eller hundarnas fel men jösses vilken vilopuls jag har 😉

  • Det blir nog ingen snö, men någon har glömt att sätta på värmen så det blir nog bra med skoteroverall iaf. Själv flyr jag söderut och hoppas att du har värmt upp Stockholm tills jag återvänder.

  • Utan hund. Lyckas jag förlägga på bra ställen. Konstant. Mina ungdomar suckar. Kolla under täcket. Kolla i en handväska. Eller i medicinburken. Där har jag hittat många borttappade prylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.