Jag är miljonär!

Schenker sjabblade bort ett paket till mig. En liten påse godis var ute och vandrade på deras lastbilar och lite olika lager i över två veckor. Med tanke på att det hade tagit en timma att köra till just den godisbutiken, och tre minuter att gå till valfri godisbutik så hade jag kunnat promenerera tur och retur godisbutik elva miljarder gånger. Och det hade ändå gått snabbare än vad det gjorde med Schenker.

Till slut var jag tvungen att ledsna, för jag var inte hemma, så de fick köra tillbaka det till avsändaren.

Idag fick jag det här.

schenker

Min första tanke är. Exakt hur många sådana lotter har de på lager? För det borde bli ganska många sådana utskick (jag har jobbat med transporter, jag får klanka på hela skitbranschen).

Min andra tanke. Vad kostar det inte rent administrativt? Satsa det på att börja med kunvänligare transporter som inte tar en kvart fjorton dagar. De är ju även i normala fall så mycket långsammare än posten. Vilket är en bedrift.

Min tredje tanke. Jag tänker inte skrapa lotten. Än. För jag tänker inbilla mig att jag är miljonär hela helgen, och sen skrapa den och bli skitbesviken.

Skulle det visa sig vara en miljonvinst skall jag bara skriva jättesnälla inlägg om Schenker.

Eller så skriver jag inget alls. Det är nog snällast så.

En tialott alltså. För ett paket jag jagade land och rike runt i två veckor.

Jahapp.

0 thoughts on “Jag är miljonär!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.