Dansa pausa dansa pausa

Nu har vi firat födelsedag för styvmonstret. På restaurang. Och vi var sams nästan hela tiden, allihop. Eftersom jag hade både mina föräldrar plus styvmonstret där så blev det liksom en mer jämn fördelning av föräldrairritation. Det kändes fint och mer stillsamt.

Och jag var sjukt snygg i min, enligt somliga, fula kofta när vi gick.

skepparn

Efter middagen gick pappa och styvmonstret hem, och mamma gick ääääntligen till svärfar och drack whiskey. Och nu kom jag hem. Gissa hur lång tid det tog innan jag absolut inte såg ut som på bilden ovan utan istället såg ut så här?

bild 2

Transformationen från tiptop bejb (errm) till sunkapa i hund-onepiecen gick på ungefär en nanosekund. Och så kastade jag mig i soffan.

Ja, jag har den här när jag vallar jyckarna. Därav alla svinlortiga tassavtryck på den. Och för att göra den extra pinsam. Ser ni vad det är för logga?

Jag har verkligen inte vett att skämmas.

Och nu ligger jag som en slagen hjältinna på soffan. Ensam (plus hundar) med storslagna planer att slösurfa och göra absolut inget alls. Men istället får jag leta fel på Bloglovin, vilket börjar driva mig till vansinne.

Kan vi komma överens om att vi slutar läsa via Bloglovin, för även den här gången får jag leta radbrytningar i koden. Och jag känner mig inte riktigt tillfreds med att en radbrytning skall fucka upp kommunikationen med en så jäkla stor portal som BL.

Är det någon som har fixat ett valiumdropp till mig ännu eller.

0 thoughts on “Dansa pausa dansa pausa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.