Apropå det här med familj

Så behöver man kanske inte tvivla på vem syrrans ungar är släkt med. Ingen direkt risk för att någon av oss är adopterad utan att veta om det.

Men frågan är om det är systersonen som är lik en tjej, eller om jag var lik en kille. Jag gissar på det sistnämnda, eftersom jag blev kallad “den lille herrn” när jag var i åttaårsåldern, var på restaurang med mormor och morfar och för en gång skull iklädd kjol.

Grabben till höger i bild är min älskade systerson.

Screen Shot 2013-09-25 at 10.27.36 AM
Och sötnöten till vänster är såklart min systerdotter, men det struntar vi i just nu.

Tjejen till höger på nästa bild är jag. Anno 70-tal (vilket kanske avslöjas lite på jeansen).

Screen Shot 2013-09-25 at 10.26.58 AM
Nej, “sötnöten” till vänster är inte syrran, det är en skitstor torsk, bara så det inte blir missförstånd.

Man skulle kunna tro att det är samma ungar på bilderna. Snacka om lika som bär.

Idag är jag dessutom svinlik min faster, som håller torsken. Så lik att jag själv kan ta fel på äldre foton av henne och nyare på mig. Och det känns ju okay, att vara lik sin faster menar jag. Däremot kanske det blir lite mer trist för systersonen när han blir äldre och tar fel på sig och sin moster. Eventuellt?

Sen skall vi gå och käka. Och nu skriver jag inte mer för jag har lärt mig att man inte skall skriva i affekt. Men det är inte min mamma som lärt mig just det.

Livet är en prövning.

0 thoughts on “Apropå det här med familj

 • “Nej, “sötnöten” till vänster är inte syrran, det är en skitstor torsk, bara så det inte blir missförstånd.” Torsk, det är en fisk va? En sån där som lever i vatten…
  Men jag tycker att fisken har bättre kvaliteter än “det” som står bredvid. Fisken kan man alltid äta (om det kniper)… 🙂

  • Torsk = simmar i allra högsta grad i vatten. Men inte just den. Det har den inte gjort på många år. Och den var antagligen väldigt väldigt god.

   Menar du att fisken har bättre kvaliteter än jag som barn :-p

 • Bloglovin har ballat ur igen. Det är tur (??) att du är så inmosad i min hjärna att jag kommer ihåg att titta efter på originaladressen. Men skjut dem. Annars måste jag ju köpa en padda. Jag vill inte, jag ska åka till Paris för pengarna. Det är sol och sommar där nu.

  • Men vad i helvete? Hur kan det sluta funka hela tiden, jag får väl roa mig med att felsöka IGEN då.

   Och hmm, jag vet inte om det klassas som just tur – hur känner du? 😉

   • Vet inte riktigt. Jag är beroende av shåkkela också. Det är inte heller alltid helt lysande för…sittfläsket. *borde göra annat nu*

     • Kollakolla, nu funkar det igen! No padda, Paris, here I come! *s*

      Jag tycker det är sjukt orättvist att en marängsuisse är värd tre veckors pulver, det finns INGET rim och reson i den växelkursen!

     • Håller med, men suissen är ju så stark.

      Och ja, det funkar. För att jag letar fel som inte är fel. BL borde skämmas arslet av sig. Men nu vet jag ju iaf vad det är som de snubblar på.

     • Och du, köp en padda. För det verkar ohållbart i längden med BL. Den portalen är tokigt känslig. Min blogg och BL har väldigt taskig kommunikation och behöver livstids terapi för att lösa.

     • Du är bara avundsjuk för att jag tänker åka till Paris, erkänn, och det är därför du försöker få mig att köpa en padda. Och så är du bitter för att du inte får bloggadressen! *lipar* 😉

     • Paris utan padda är ju ett lätt val hehe. Men, om du inte tar och petar ur dig bloggadressen snart så går jag medeltid on your ass. Vafan, om jag håller käft om den kan du väl maila den åtminstone.

 • Men,herregud ni ser ju ut som ängeln Gabriel båda två,hoppas bara inte på tunn hårväxt,annars är han ju söt som fan,kommer bli farlig på Karl Johann på nattklubbarna (med el utan toupe’)skoj,vad beställde du t mamma idag?flugsvamp&fjärsing….?ja liiite valium hade fan behövts idag.utav olika anl.

  • Haha det ligger ngt i det där med Gabriel faktiskt. På oss båda, eftersom vi är kopior. Men jag hoppas han har ärvt syrrans hår och inte mitt. Hon fick ju 99% av hårsäckarna i genpoolen medan jag fick nöja mig med några strån.

   Langa hit valium!

     • Jag tror att ibland bara det fan rinner över den jävla kanten,Btw på alla det sätt,När det blir en sån där riktig f..t dag,och dessutom tror jag att jag har fått samma”åkomma” som du,jamen grattis t käring klubben=long story,och jävligt less p allt,men”tomorrow is another day”.haha

 • Hur går det för dig hörru? Överlever du? 😉 (ni?)
  Förresten var du förjäfla söt där för en massa år sedan! 😉

  Och förresten.. jag har ett problem.. med Talibanen.. och ett klädmärke som tydligen heter “Bulan” Kan man klä sina barn i byxor med märket “BULAN” på låret?!
  Hilfe!
  Kolla bloggen – dör lite här! :s

  • Men hallå! Märket heter BULA och har funnits i evigheter, en av mina absolut coolaste mössor är BULA för det var sviiiiintrendigt på 80-talet och tidigt 90-tal. Så näe, jag tror ingen kommer reagera alls. Eftersom nästan alla känner igen det. Om det är en tröst så betyder det inte just bula på originalspråket hehe.

   • Hmpf.. någon sade detta.. Men jag visste lixom inte om det var allmänt känt och kände att jag var tvungen att dubbelkolla .. *host* Som sagt – känns aningen pinsamt att skicka ungen till dagis annars!
    (men byxorna är skitfina!)

    Måste vara min väry freudianska sida som talade till mig! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.