Vem behöver träna?

Om man skulle ta och lära sig någon gång. Bara en endaste gång, och jag hade varit glad.

Nu tar vi det igen. Thaimassage är ljuvligt, för det löser upp hela kroppen. Även om jag ligger med stornoja på britsen varje gång så är det värt det när man kommer hem och flyter ut i soffan.

Sen kommer dagen efter. När det känns som om jag var ute på galej igår, råkade mucka med ett helt MC-gäng och de bankade skiten ur mig.

Nu har det inte hänt. Vad jag vet. En gång i min ungdom var jag visserligen på kräftskiva i huset mittemot HA i Bromma och fick för mig att jag skulle gå över och knacka på, för att kolla om de var så bad ass som det sades. Men efter det är minnet lite suddigt. Jag är dock ganska säker på att de inte spöade upp mig.

Det känns det som att de gjorde igår.

Herrejävlar vad ont jag har precis överallt. Vilket betyder att man inte alls behöver träna för att bli tränad. Ett solklart fall av träningsvärk genom liggning på brits.

Och jag glömde. Jag skall dit idag med. Eftersom jag kände mig så himla storsint (jag hade ju inte sett maken på flera dagar och därmed glorifierat honom lite), så jag beställde varsin tid åt oss för fotvård.

För det första. Jag vet att det behövs.

För det andra. Jag har en bruten lilltå som är nästan läkt, men de kan nog lyckas bryta ett par till.

Grattis mig. Just nu gör det ont från hårsäckarna ner i vaderna. Lite senare kommer fötterna läggas till på ont-listan.

Men det är fortfarande skönt. Och nyttigt.

Bara just inte precis nu.

0 thoughts on “Vem behöver träna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.