Skönheten och odjuret och Gunilla Persson

I en och samma person.

Förresten så leker jag singel igen. Mannen fick åka till Gbg själv i imorse, för min tandläkare ligger ungefär…hmm…50 meter ifrån lägenheten i Strömstad, och då känns det ruskigt onödigt att lägga 15 mil extra mellan mig och tandis i väntan på en tid.

Dagen i korthet. Jag har ju, som vi alla vet, spenderat i alla fall 60% av den på förlossningsavdelningen. Sen liggjobbade jag. Och så testar jag en ny liten fiffig grej på bloggen, man kan gilla varandras kommentarer. För det är rätt ofta jag tycker att kommentarerna har mer substans än inläggen, sen så finns det ju de som är tysta och smygläser bara (en jäkla hög med smygläsare fattar till och med jag som är skitkass på matte) och då kanske man hellre vill gilla och hålla med en kommentar istället för att skriva något själv. Bra eller anus?

Efter det dammsög jag och plockade undan, och tände två krus med värmeljus. Ett på dass och ett i sovrummet. Så inatt skall jag sova ackompanjerad av inga snarkningar eller andra ljud alls, och med melondoft i rummet, istället för i en krigsbunker där det luktar fis.

Kanske kommer jag sova asdåligt, kanske…kommer jag sova som en prinsessa. Jag gissar på prinsessa.

Men jag är lite rastlöst irriterad idag, vilket dammsugningen är ett säkert tecken på. Jag dammsuger inte. Det är inte min grej. Jag delegerar dammsugningen för det är så tråkigt att jag hellre stoppar in huvudet i en kanon full med krut med en tändsticka i handen. Dammsugning och potatisskalning, över min döda kropp.
Och då slog det mig. Jag väntar ju på kvällens Hollywoodfruar. SÅKLART. Det kliar i tv-tarmen med.

Under tiden har hundarna utlyst landssorg, och ligger i köksfönstret (ja, det går här) och väntar på husse. De vet att han inte kommer i eftermiddag, men fan om hoppet överger dem. Icke. Jyckar är stoiska.

I alla fall så provade jag spetströjan på riktigt, för att se hur den ser ut ihop med jeans. Och den är inte så himla ljuv som man kan tro. Den är mer snyggljuvlitecool?

20130910_160034_resized

Ihop med jeansen jag inte kunde knäppa alls för två veckor sedan, men numera kan knäppa om jag håller andan och räknar till tio. Och se på fan, jag har BH under. Tack vare maken. Annars hade jag ju aldrig fattat att jag skulle ha något undertill.

Nej, jag tycker verkligen inte den är ljuvlighetsljuv. Den benvita känns lite barock’n’roll medan den svarta är mer rock’n’roll. Typ? Kommer vara sjukt snygg till ett par cowboysarboots.

Och så provade jag smurfmössan. För att öva lite inför kommande mössperiod. Alla som kan tänka sig att leka ledsagare till mig på stan när jag kommer gående med den räcker upp en hand? De som inte vill kännas vid mig kan räcka ner handen.20130910_163128_resized

Och som vanligt kom en liten luddig hund och hoppade och sa “vadgördumammavadgördu – gördunågotroligtfårjagvaramedjagskiteriomjagfårjagärmedändå”.

Jag gillar särskilt pennan bakom smurförat.

Okay. Det här till exempel var ett inlägg med noll substans. Men det jag ville kolla är, hur många är med och livekollar på fruarna med mig ikväll?

Den här gången är det ju ytterst oschysst av er om ni dumpar mig eftersom jag faktiskt är gräsänka och inte ens kan lyssna på maken.

Vi kör väl klockan 21:00 igen, och hoppas att Gunilla kastar dildos i huvudet på Sivan.

Är ni med?

ÄR NI MEEEEED?

(Enda godtagbara svaret är “jajamänsan fattas bara”)

 

 

0 thoughts on “Skönheten och odjuret och Gunilla Persson

 • Camilla Fröjd says:

  Har aldrig stått ut med att kolla på HF-men misstänker att det kan bli kul, i sällskap med dig och flera… vafan, jag provar! Ses 21! 🙂

  • Jaaaaa! Det är kul. Jag borde fan sponsras av HF med tanke på hur många jag lurat i fördärvet. Men gissar att sponsen skulle vara att få en meet and greet med GP så vi struntar i det.

   Ses 21:00 i ett alldeles rykande färskt inlägg dedikerat åt skatorna i programmet. Tjohej!

  • Oj. Jag köpte den i en riktig butik. En sån där 3D-butik där man kan prata med personalen och ta i kläderna. Men butiken i sig är en pyttebutik i Strömstad som inte har onlineshop så jag vet inte ens var man hittar den online, men det torde ju inte vara omöjligt. Den är finfin.

 • Snygg spetströja 🙂

  Skit att du tuggade sönder tanden :/ Hoppas du får en tid snabbt då.

  HF .. Jodå ska kolla om maken somnat så man kommer åt tv:n

 • Åh, “barock’n’roll” var ju bara världens bästa uttryck, jag adopterar det direkt! Jag har inte sett ett enda avsnitt jag heller, och inte ens fast jag sitter med värsta tentaläsningen känner jag det minsta lilla sug att göra det – och då är det illa. Jag håller på att skriva en bok ihop med en (icke-)studiekamrat, arbetsnamnet är “1001 sätt att slippa tentaläsa”. Vi är på tips 771 nu. Och ÄNDÅ är Hollywoodfruarna inte med…

  • Hahaha, hur i helskotta kan HF inte vara med på en sådan lista? Det borde ju vara nummer ett?

   Hehe, men det där med barock’n’roll stämmer ju. Det borde helt klart vara ett stiluttryck. Har fövisso inte googlat det, så det kanske redan är vedertaget utan att jag vet om det.

 • Vilken rolig blogg, jag såg på hf, skickade maken till köket för att se på fotboll,
  pga dig, eller en av dina kommentarstjejer, beställde jag en tunika för nästan 900:- igår på addnature, hoppas den är skön, det såg fin ut. Ha det bra!!!!

 • Jag vet inte hur man gör när man “länkar” men den såg ut som en längre skjortblus och med fickor att ha snusdosan i. Jag har letat hela sommaren efter en tunika med fickor men hittade inte förrän nu. HOPPAS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.