Mission Accomplished

När man somnar på fel sida, drömmer på fel sida och vaknar på fel sida så är man rätt less på sig själv. Vad är bästa botemedlet för monster-i-magen-irritation? Att dra igång maken såklart.

Och det är ju svårt. Inte.

Han sade “godmorgon”. Jag svarade avmätt. Medan jag fixade frulle åt mig tog jag upp några grejor som jag vet är triggerpunkter. Som att fråga honom vad HAN har för planer. Och sedan dramatiskt sucka att det är ju poänglöst att göra egna planer för hans planer trumfar mina. Att prata lite hunduppfostran till frukost är ett annat säkert kort.

Jag körde alla för säkerhets skull.

Nu är han svinförbannad, och mitt monster i magen lite mindre.

Men som straff fick jag halva morgonjuicen över mig när en hund skulle pussa mig lite och snubblade över glaset.

Den här jävla idyllen att leva på 10 x 3 meter börjar promenera mig på nerverna ordentligt.

0 thoughts on “Mission Accomplished

  • Mm…eller tillsammans med ngn annan på båten 😉

   Knepigt det där. Vi kan åka vart som helst på semester utan att ryka ihop (så mycket). Båten blev en bråkbåt efter klimakteriet. Eller, i ärlighetens namn, åtminstone lite mer.

   MEN jag testade att be om ursäkt för mitt morgonhumör. Totalt bortkastad ursäkt, nu vet jag det iaf. Nu är han dock nöjd, för nu lämnar vi småstaden och är ute på sjön. Kan ju vara skönt att bråka i en ny kommun nästa gång. Som omväxling?

 • I hear you girl! Vi börjar också gå varann på nerverna i stugan här… Ska bli riktigt jefla skönt att åka hem i helgen. Ska t o m bli skönt att börja jobba på måndag… Får man säga så?

  Vi är vana att ha max 3 veckor semester ihop, i år blev det 4. Sen brukar vi alltid åka minst en vecka till Medelhavet. I år har vi tillbringat hela semestern här, och visst har det varit skönt o avkopplande men nu har jag fått NOG!

  • Haha, och vi har bara haft en vecka. Jag borde ha mönstrat av, så du har min fulla förståelse. Det där med semester FRÅN varandra när man slutat vara sådär äckligt nykär borde ingå i alla yrkesgrupper. En bonusvecka från jobbet, utan partner. Tror skilsmässostatistiken skulle gå ner.

 • Man säger inte “godmorgon” till NÅGON innan vederbörande fått i sig två koppar kaffe – man säger helt enkelt “morr” och sedan håller man truten i minst en timme! Så funkar det här… Fråga min man, han har lärt sig av erfarenhet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.