Men alltså?

Skareva så här?

Mardrömmar, väldigt underliga sådana, hela natten. Trots poppig ljudbok i öronen, tänkte att gladlitteratur skulle hjälpa mig att slippa semesterångestmardrömmar. Fetglöm. Det funkade inte.

Vaknade i en pool med svett. Trodde klockan var allra minst mitt i natten, men den var ganska exakt nio. Och då känns det ytterst olämpligt att somna om. Nu ligger jag och funderar över dagen, och morgondagen.

Dagen skall spenderas med att gå på äggskal och väga ord på guldvåg. För det är ju inte vilken tillbakaresedag som helst. Det är semesterslut. Sista söndagen innan man måste börja deala med hösten. Hösten är som Lord Voldemort. Vi talar inte om den. Den där årstiden which must not be named.

Om vi säger så här; jag är usel på att gå på äggskal och på att välja mina ord med omsorg, jag har slut på snus och det har maken med. Den här dagen kommer att ge utslag på Richterskalan.

Vi skall samsas om att hämta väskor på båten, packa bilen och köra hem. Finns inte en janne att det kommer funka.

Imorgon skall jag vara hos läkaren i svinottan. Den där tiden som jag tyckte var skitbra när jag styrde upp allt före semestern. En tidig tid första dagen så har jag hela dagen kvar att jobba. Som sagt, en skitbra idé FÖRE semestern. Hur kan man glömma varje år att första måndagen är den mest horribla och förvirrade dagen på hela året? Jag skall alltså gå upp halvsex och åka halvsju. Efter tre veckor som sömngångare är ju 09:00 svinotta. Jetlaggen efter tre veckor på båten kommer ju ta minst en vecka att hantera.

Sen har grannen tagit hand om posten. Vi får lika mycket post på tre veckor som en normal familj får på ett år. Den skall fixas ikväll.

Men om man skulle ta och krypa ner under täcket igen. Att umgås med maken idag är ju som om två handgranater skall samsas på ett minfält.

Jag måste deaktivera mitt Facebook-konto i ett par veckor. Att läsa om krispiga morgnar och se bilder på landskap med ruttna löv kommer tippa mig över kanten.

Skjut mig?

0 thoughts on “Men alltså?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.