Jag blev så matt att jag fick ta en dag ledigt tydligen?

Och så råkade jag visst få fullt upp med yngre grabbar. Man får ju passa på när tillfälle ges, och att gå hand i hand på stan med en liten kille är inte alla förunnat.

Han gick till och med frivilligt in i klädaffärer, och valde själv ut två par skor. Sicken kille. Sedan satte vi oss på strandpromenaden med varsin glass och snicksnackade lite om livet i allmänhet.

Sen blev det visserligen lite mer tråkigt. För mig. Men inte för honom.

20130805_180232_resized

För jag råkade visst köpa Lego till honom med. Då fick jag snällt följa med hem till mormor och morfar och bygga med honom och lillsyrran. Jag har även rockat rockring (ja, det gick åt helsefyr, jag var för gammal och en smula pinsam vilket kidsen tyckte var galet underhållande). En hård dag helt enkelt.

Efter det bestämde han sig för att fortsätta ta makens plats, och skulle prompt haka på till båten. Det fanns inget utrymme för förhandling alls, han hade inte ens tid att ta på sig dojorna innan han skulle gå. Och jag var inte alls tillräckligt snabb.

Nu har jag en sexåring på båten. Och en till sexåring fast i en 45-årings kropp. 45-åringen är förpassad till annan sovplats inatt medan sexåringen chillar med Angry Birds i mosters (morbrors sida) säng och tycker livet är toppen.

Och det råder inget som helst tvivel om släktskapet. Vi har samma krullfrilla hela familjen.

Det jag ville säga var också ett stort enormt grattis och tack för tålamodet med felet som blev igår. Det var en rolig tävling för mig med, men herrejesusihimmelen så hektiskt.

Elisabeth som vann första priset på 1500 kronor, och Mona, Cajsa och Jumbo-Maria som får varsitt presentkort på 500 kronor.

Jag kommer maila er allihop.

Det kommer mer skojsigheter. När jag har hämtat mig lite.

0 thoughts on “Jag blev så matt att jag fick ta en dag ledigt tydligen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.