Tortyrredskap!

Ibland är shopping inte SÅ kul. Men jag fick en utmaning av min kompanjon, bara mellan mig och henne, och tävlingsmänniskan i mig klarar inte av att säga nej. Det vill säga, anden vill men köttet kommer vara fruktansvärt ovilligt. Och antagligen göra svinont medan jag kräks blod?

Jag bad maken köpa detta när han ändå var ute och åkte. Först fick jag ett hånskratt i telefonen. Men jag påminde honom om det där med att kasta handgranater i ammunitionsförråd.

20130705_091327_resized

Ett hopprep och en yogamatta!

Kompanjonen tänker springa, det vägrar jag göra. Jag avskyr att springa. Skulle inte ens springa om Robbie Williams sprang framför mig och lockade med sin….eh….morot?

Men hopprep och twist var ju rätt kul när man var barn. Man borde komma ihåg hur man gör?

Som synes är inte yogamattan uppackad. Vilket betyder att dag ett på min 30-dagsträning inte har startat. Än! Men jag testade hopprepet. Med baktanken att jag skall lära mina hundar att hoppa med mig. Gissningsvis kommer det bli lättare att lära dem än mig, för maken sa “OJ! Skall det bli sån jordbävning när man landar?”.

Först tänkte jag strypa honom med hopprepet, men sedan gav jag det till honom istället.

Han pratade inte så mycket om jordbävningar efter att ha provat.

Nu är det meningen att jag skall göra crunches och allt vad det var enligt det där 30-dagarsschemat. Och hoppa lite random hopprep tänkte jag.

Jag är dock karaktärslös. Det är semestertider. Lite lockande är det att märket på både hopprepet och mattan heter “ExtraFit”. Jag kommer bli extrafitterbittan?

We shall see!

(Och nej jag har inte bestämt varken färg på solisarna ännu, eller vilka bågar jag skall välja. Nu får jag snart panik, för ni gjorde det SVÅRARE! Men det lutar åt tvåan. Trots att maken gillade dem med. ARGH!)

0 thoughts on “Tortyrredskap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.