Ordning återställd

Jag ber ödmjukast om ursäkt över mitt tillfälliga utbrott på allmänheten. Synnerheten hörde av sig och är nu tillgänglig för allehanda dumheter igen. The korkskalle is back.

Livet är en kaka.

Jag blev på så gott humör att jag till och med skall byta nagellack.

(Fast jag fattar i alla fall inte riktigt grejen med de där bantningspillerinläggen, och de retar på riktigt livet ur mig. Tjänar FB så mycket pengar på dem att de skiter i att göra något åt det? För jag har grymt svårt att tro att en sunkig bedragare är mer smart än FB som snokar reda på precis allt annat i detaljnivå i vanliga fall.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.