Okay’rå – tävling it is

Eftersom jag i alla fall verkar ha tio läsare så kör vi. Gissar att en del har semesterångest idag för att semestern är slut. Här är det tvärtom, min semester börjar idag. Om man med semester menar att bland det första som skall göras nästa vecka är ett möte med en annan revisor om en annan business som skall startas (peppar peppar).

Sen skriver jag den där hädande meningen igen. Det är för varmt för att jobba, packa, städa huset samt leta efter innekatten som helt plötsligt efter fem år har börjat knata ut. Hon som är rädd för sin egen skugga. Och jag hittar henne inte. Har satt stora hunden i arbete att leta efter henne (det är hans bästa gren, han hittar henne alltid om hon gömt sig inne någonstans), och inne är hon inte.

Så, för att fira min pre-semesterångest, och somligas post-semesterångest börjar jag med ett valfritt par. Och jag lovar att alla är vansinnigt välskötta och inte överanvända direkt. Vi bor ju trots allt i Sverige. Samt att de legat i sina originalfodral i ett skåp. På display som sagt.

Jag måste bara komma på VAD jag skall klura till det med.

Men först en snabb presentation, eftersom bilden inte är den bästa:

20130725_184506_resized

Uppifrån:

1. Randolph Engineering (samma glajjor som piloterna i US of A använder – kolla Top Gun) Silverbåge, grå glas.
2. Svarta Oakley, mörkt grå glas .
3. Mörkt blå Gucci, med insida av båge och skalmar ljusblå.
4. Klassikern. Ray-Ban Aviator, med silverspegel (storlek 58 förresten, de kommer ju i olika bredder och denna är medium).
5. Silverbåge och jäkligt blå glas, Killer Loop.
6. Vita oversize Dior med grått/spegelglas.
7. Ray-Ban typ Aviator. Men ändå inte.
8. Ray-Ban, lite mer stryktåliga, med formbara skalmar.

Och som bonus slänger jag med ett par ur “elitserien”. Som inte finns med på bilden. Mina Burberry, väldigt liknande modell som Guccibrillorna. Med det klassiska rutmönstret diskret på skalmarna och skogsmullebeigebruna.

Så skall jag gå och hyperventilera lite och öva på att bli av med ett par till. Övning ger färdighet sägs det. Medan jag funderar på hur det skall gå till. Och att jag inte bryter mot några regler – som jag är så jäkla petig med när det gäller mina kunder. Pinsamt om jag gör bort mig själv då.

Återkommer.

 

0 thoughts on “Okay’rå – tävling it is

 • Har följt dig ett tag, utan att kommentera. Skyller på Mona, som hävdar att du är lika tokig som hon 🙂
  Fast du är ju liite smartare, för du bor på Sveriges framsida. Till och med i rätt landskap. Om än på fel sida Gullmarn *uppväxtpåorust*

  Jag är så lyckligt lottad att jag kan ha linser fortfarande. Så jag vill ju självklart vara med och tävla om snygga solbriller!

  Bring it on!

  • Och du, kolla nästa inlägg. Där är det tävlingstajm. Tack för att du läser, glömde jag visst säga. Även en bohuslänning kan tydligen råka vara oartig.

 • Jasså minsann, här snackas det ser jag. “Sveriges framsida”…my ass.

  Jaha, självklart så kommer jag in i matchen fem i tolv. Fastnar för par nummer tre, scrollar ned och givetvis är det ett par Gucci, what else! Kunde du inte ha messat mig om det här!

  …eller så kan jag börja gå in här varje dag.
  Ja. Så får det bli. As from today.

  • Mona – det ÄR Sveriges framsida. Ni har Finland och Ryssland, vi har hela kontinenten. Och saltvatten så man slipper drunkna.

   Tur för dig att Gucciglajjorna finns kvar då. Och använda typ en gång. Mina sorgebarn som sagt. Jag vågar inte ta kort på elitserien av min samling av den enkla anledningen att jag kommer grina på riktigt.

   Du får hänga med i matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.