Det borde inte vara möjligt

Att känna sig sisådär 50% mordisk en dag på sjön i det här vädret och med den här utsikten i detta nu.

image

Men det är det.

Sydkoster, bad, 29 grader i skuggan och 22 i vattnet. Vad är rimlighetsfaktorn på mordiska tankar en sån här dag?

Robbie igår var bra. Men under förväntan. Han var galet mycket bättre 2006. Inte ens jämförbart. Och norrmännen förföljde mig ner till Gbg. En tjej i publiken hade en skylt där det stod “sign my ass so I can tattoo it”. Hon fick komma upp på scenen och pussas, kramas och visa arslet. Och vart var hon från? Självklart Norge. Den orättvisan. Han kunde väl signera min kesoröv istället? Den hade gladeligen ställt upp på det. Även om den hade visats på enmiljontumsskärmarna för 65000 personer. Så värt!

Men det slog mig på väg därifrån. Jag började läsa min första riktiga blogg efter Robbies förra konsert. Och det var Nunstedts liverapportering från konserten dagen efter. Samma dag gick jag från det som hette live journal och startade en blogg på Aftonbladet. Mitt första inlägg handlade om Robbie. Min kärlek till honom och min totala besvikelse över att han inte ville gifta sig med just mig. Eller bara ligga med mig litegrand.

Inget har ju ändrat sig på den fronten precis. Så gissa om maken kommer få ha pappmasken på sig i fortsättningen.

En fullkomligt genial idé. Jag är dock lite tveksam till om det var tanken med försäljningen. Men jag gissar att jag inte kommer vara ensam om utförandet.

0 thoughts on “Det borde inte vara möjligt

    • Jamen visst gjorde han? Dessutom såg han lite plufsig ut. 2006 var mycket mer entertainer-Robbie. Jag stod i trans exakt hela konserten. Mellansnack, rolig, och det kändes som att allt var med känsla. Det här var grymt bra, eftersom han är grymt bra. Men mer i stil med “det var dags för en turné för att tjäna lite stålers” och att han egentligen inte var sugen för att han faktiskt är en trött småbarnsfarsa. Inte samma alls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.