Nu vet jag inte om det kanske börjar bli pinsamt?

Först (som jag vet om åtminstone) hade Nellie samma kofta som jag. Nellie är 12 år. Going on 13. Jag är 43 år, going on 95.

Nu råkade jag skumma igenom Kissie. Kissie är 21 år(?). Men mindre i kroppen än en 10-åring (bortsett från överdel i form av både byst och mun). Jag misstänker att jag har mindre gemensamt med Kissie än med Nellie. Åldern till trots. Men kan inte låta bli att kolla hennes blogg lite då och då eftersom det är som att skrapa på en sårskorpa. Man vet att man inte borde, men det går inte riktigt att låta bli. För man är nyfiken.

Kissies senaste innelista.

Screen Shot 2013-07-22 at 10.38.09 AM

<< Kissies inlägg

Hon har skaffat blå och turkos (vilket jag kallar grön, men okay). Jag hade blå sedan innan och valde gröna som reserv. Innan jag blev glasögondömd för resten av mitt liv hade jag exakt likadana men utan styrka. Ett par blå såklart, som jag nog haft i närmare tio år.

Då var Kissie elva år. Antingen är jag jävligt mycket före min tid. Eller så är jag bara pinsam.

Men Kissie har satt båda mina glajjor på innelistan. Och köpt dem själv – BÅDA färgerna. För att det är hetaste accessoaren just nu.

Här går jag och ser ut som en Stureplanbrat utan att ens veta om det?

20130628_120430_resized
Typisk Stureplansbrat. Vänta bara, hjälmen kommer på nästa innelista. Det är jag helt säker på.

0 thoughts on “Nu vet jag inte om det kanske börjar bli pinsamt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.