Jag lovar, han knarkar inte

Maken kom hem med sina nya linser. Och han tyckte inte att operationen var läskig alls, han hade till och med somnat medan de pillade ur hans medelålders linser och pillat in fejklinserna. Som sagt, inget vett alls i den mannen.

Men han såg ut så här när han kom hem. Antingen har han knarkat något så in i bängen, eller så har de gett honom något pupillvidgande. Det ser nästan ut som att det inte är på riktigt. Han ser ju livsfarlig ut, hade jag mött honom i en mörk gränd hade jag självdött.

ögon

Nu sover han sött på soffan.

Jag ser fram emot uppvaknandet och en utvärdering av synen.

Och att pupillerna har blivit mindre så han inte skräms ihjäl.

 

0 thoughts on “Jag lovar, han knarkar inte

    • Han körde till jobbet imorse, ser lite mjölkigt men klart ändå. Däremot gick han tidigare för han fick ont av att stirra på dataskärmen, men han fixade sex timmar på jobbet iaf…sen kom han hem och sov med solglasögon på sig haha.

      • Usch, tycker att det verkar lite små läskigt att “pilla” i ögonen, tänk om det går fel, ingen återvändo liksom. Bra att det verkar ha blivit lyckat i allafall.

        • Ja lite läskigt. Men sen tänker jag att man ändå måste göra exakt samma op. när man får starr, så man kommer ju inte undan ändå. Jag hade gjort det om jag kunnat, men operation korrigerar inte mitt värsta synfel. Så jag är mest pissavundsjuk på honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.