Veckans Porr

Jag är besatt av skvaller. Fullständigt och totalt. Det har till och med gått så långt att mannen i mitt liv vet vilken tidning som är min favorit och ifall jag redan läst det numret. Har jag inte läst det så köper han tidningen till mig. Då blir jag jättekär i honom. På riktigt så är det kanske den mest romantiska gesten jag vet (vilket antagligen säger mer om mig och oss än om romans i största allmänhet). Skit i vit limousin och åttiofem röda rosor. Ge mig en Veckans Nu utan att jag bett om det.

Den här fick jag i måndags, men har inte hunnit läsa den. Det skall jag göra idag, den ligger här bredvid mig som frukostlektyr. Och jag skall få reda på allt om Justin Biebers barn, kolla på snygga outfits och fula outfits och helt crazy outfits på röda mattor lite varstans.

Jag är alltså inte en frisörläsare. Jag betalar gladeligen för att uppdatera mig. För jag hade inte haft en susning om vem en enda kändis var om jag inte var beroende av skvallertidningar. Och det är något mysigt lyteskomiskt i att läsa om det fina folkets tutt- och rumpchocker. Misslyckade operationer, och kokainmissbruk. Som Morgan och Ola-Conny fast i tjusigare kläder och dyrare (o)vanor.

Gör det mig till en ytlig skit? Det hoppas jag.

Godmorgon och trevlig frukost.

20130625_193701_resized

Jag hade ju tex missat Kicken om det inte varit för Veckans Nu. Då hade han bara varit en krullig man i mängden.

0 thoughts on “Veckans Porr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.