Saker man kan köpa när man är lite smalfet

Jag har älskat eBay i tio år. Dessa fynd. Och dollarkursen. Idag kom en sidenscarf i favoritfärgerna. 200 kronor och sprillans ny. En scarf kan man ju varken bli för smal eller för fet för. Just denna är dock inte tillräckligt stor för att knyta över arslet dock.

Makens kommentar när jag glatt visade den:

– Det ser ut som en sån där sjal farmödrar har.

Jag tar det som en komplimang och en bekräftelse på att den är snygg på riktigt dock. Mannen som använder Crocs och Ica Maxis Birkenstockkopior vill man liksom inte dela klädsmak med.

image

Den går i alla fall att knyta runt dubbelhakan. Som ett farmorshuckle.

0 thoughts on “Saker man kan köpa när man är lite smalfet

  • Du är bättre än jag, jag köper mina på loppis 🙂 Men i övrigt håller jag med. Både värmer och klär, från en krymplingstant till en annan.

    • Men det var du som inspirade till köpet med din mammasjal som är mycket finare. Detta var den finaste och billigaste jag kunde hitta. eBay är ju som loppis, fast för latmaskar som inte lämnar datorn när de handlar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.