Hur genomtänkt var detta egentligen?

Körde precis in maken till ögonkliniken för att han skall få nya linser. Och med linser menar jag riktiga linser. De där som sitter inuti ögat. Han har ledsnat på att vara brillmongo och ligger i detta nu på operationsbordet.

Jag är asnervös. Frågade honom åttiofem gånger på väg in till stan om han inte var nervös ALLS. Mjae…han hade inte funderat så mycket över det. Mest på slutprodukten, att se utan glasögon. Men till slut fick jag åtminstone svaret:

– NEJ, jag ÄR inte nervös, jag har tydligen inte vett på att vara det!

Där visade han ju till och med prov på självinsikt?

Nåväl. När vi sitter i bilen inne i stan ligger det en svinfin, och antagligen asdyr, Porsche framför oss. En lite så där “sticka i ögonen dyr-bil”. Både jag och maken reagerade över registreringsskylten.

20130625_073830_resized

Känns det inte lite förmätet att glida runt med en bil i miljonklassen och ha en registreringsskylt där det står SEDLAR? Ber man inte lite om att få bilen sönderslagen av missunnsamma och uttråkade kids? Eller bara lite lackrepad? Det kanske inte var det mest smarta valet av registreringsskylt? Eller?

Men så zoomade jag in. Och såg detta:

20130625_073837_resized

Det är fortfarande väldigt likt SEDLAR. Men det står SEOLAR. Och vid närmare efterforskning tillhör bilen ett företag som hette MVG Productions AB. Så gissningsvis, och nu viftar jag verkligen bara med näshåren efter en förklaring, är meningen att det skall stå SE O LÄR?

Känns inte det lite som en totalfail?

0 thoughts on “Hur genomtänkt var detta egentligen?

  • Han är på väg hem nu, ser lite suddigt men tycker redan att det känns okay. Vi får väl se hur det utvecklar sig. Nu är det i alla fall gjort och går inte att göra ogjort. Jag kan ju inte göra det. Eller jo, kan kan jag. Men slipper ändå inte glasögon pga min dolda skelning som gör att jag ser så in i bänken dubbelt.

   • Va bra att det gick så smidigt.

    Svågern gjorde också en op , men han hade skitont flera dar efter.
    Men är iaf skitnöjd med resultatet

    • Han sov i princip hela dagens men kunde kolla TV på kvällen. Fast synen var ” mjölkig”. Han har inte gått upp än, men han tror på riktigt att han skall vara fit for fight att köra till jobbet idag. Vi får väl se 😉

     Men ont har han inte haft. Än. Han längtar bara efter att se och aldrig mer behöva glasögon. Jag förstår honom.

 • Just den bilen med just den registreringsskylten brukar stå på golfbanan där jag är medlem och den viskar mitt namn – varje gång jag går förbi. Blir blöt i byxan varje gång jag ser den – även om det är jäkligt tramsig reg skylt! Kanske jag ska smygta ett foto på förarn om jag ser honom? Antar att det är en man, en kvinna skulle skrivit sitt eget namn – kort och gott! 🙂

  • Hahaha…men visst ser det ut som att det står SEDLAR? Alltså bilen är svincool, men skylten är ju inte direkt genomtänkt. Kan du utreda varför i hela friden det står SEOLAR på den? Och med tanke på bilen måste det ju vara Hills? 😉

   Självklart är det en man. En kvinna behöver inte utseendet på bilen som penisförlängare, vi kollar vad som sitter under huven istället. Och skriver inte “hej jag är triljonär men skylten var inte ledig” på reg.skylten.

   • Ha ha – nej det är inte Hills! Forsgården i Kungsbacka! 🙂

    Ska se vad jag kan göra…. Kanske kan jag få ett idolfoto med mig och förarn någon gång?

    Frågan är väl bara vad jag ska säga till honom….

    “Jo du, jag snubblade över en blogg och såg din bil. Får jag ta på dig? Får jag sitta i din bil? Har du plastfrotté att lägga under mig framsätet så det inte läcker igenom?!!”

    🙂

    • Det tycker jag helt klart att du skall göra, idolfoto är helt klart underskattat nuförtiden. Och du har ju chansen att utreda medan jag bara fick sitta och spekulera. Alternativet hade ju varit att köra in i arslet på honom för att få skriva polisrapport. Men bilskrället står ju på ett företag, som jag HAR snokat efter på nätet utan att lyckas hitta dem. MVG Productions AB i Vallda, så det förklarar ju Kungsbacka.

     Och vad fanken. Kan du inte bara ta trippla trosskydd nästa gång du skall golfa så slipper du fråga honom om han har plastlakan? Busenkel lösning 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.